"Є надія": Агуеро емоційно відреагував на слова кардіолога про повернення у футбол

Фанати вже чекають, що футболіст повернеться до рідного Індепендієнте.
23 лютого, 19:33
Серхіо Агуеро / Getty Images
Серхіо Агуеро / Getty Images

У 2021 році Серхіо Агуеро був змушений завершити професійну кар'єру через серйозні проблеми із серцем.

З того часу він зробив пріоритетною свою кар'єру стрімера на Twitch, але потім екс-форвард Барселони все ж таки повернувся на футбольне поле в меншій ролі.

Легенда Манчестер Сіті бере участь у Королівській лізі Жерара Піке, де грають команди по сім чоловік. Там 35-річний аргентинець час від часу грає за свою команду. Однак тепер у нього з'явилися набагато вищі амбіції.

Як повідомляє Marca, на початку свого останнього стриму Агуеро сказав, що готується повернутися у футбол, і, на подив глядачів, він подзвонив своєму кардіологу в прямому ефірі.

"Люди запитують мене, ну, я не знаю… Що ви думаєте?. Як я впораюся з 20 хвилинами? Я не знаю щодо 20, але 10?", - запитав футболіст.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Україна розгромила Болгарію у першому матчі плей-оф жіночої Ліги націй

Відповідь кардіолога дуже порадувала Агуеро.

"У тебе не буде проблем з тим, щоб грати так довго. За логікою, ми повинні провести тести і змусити тебе працювати так, ніби це була гра. Коли ти наближаєшся до двох центрбеків, тобі потрібно зробити фінт, щось в цьому роді, ти маєш бути добре підготовленим".

"Тому я сказав би тобі: "Будь готовий, є надія". Можна сказати, що у тебе справи йдуть дуже добре і тобі потрібно прийти у досить хорошу форму. Але я бачу, що ти добре виглядаєш, ти все робиш і у тебе не було жодних проблем. Ми стежитимемо за тобою ще трохи”.

"Коротше... Це можливо, так, це можливо. У тебе все дуже добре".

Агуеро сяяв і радів після почутого. Глядачі стріму відразу ж почали питати його, чи повернеться він в Індепендьєнте, клуб його дитинства, де він почав свою кар'єру перед переходом в Атлетіко Мадрид у 2006 році.

"Якщо Карлітос (Тевес, тренер Індепендьєнте) зателефонує мені, що ви чекаєте від мене?", - відповів Серхіо. Він також сказав, що планував повернутися до рідного клубу після періоду кар'єри у Барселоні.

"Так, ідея полягала в тому, щоб приїхати на шість місяців або на рік. Ідея полягала в тому, щоб пограти тут, а потім "повісити бутси на цвях", але цього не сталося".

Раніше Серхіо Агуеро розповів, як відбувався його перехід до Барселони, який завершився справжньою трагедією.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Серхіо Агуеро

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK