Почеттіно звернувся до вболівальників Челсі напередодні фінала Кубка Ліги

Аргентинець зробив милий жест перед грою з Ліверпулем.
25 лютого, 12:57
Маурісіо Почеттіно / Getty Images
Маурісіо Почеттіно / Getty Images

Керманич лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно написав відкритий лист до фанатів "синіх" перед фіналом Кубка Ліги проти Ліверпуля.

Аргентинський спеціаліст наголосив в своєму посланні, що сьогодні столичний клуб може створити історію.

Читайте також: Англійська боксерка пообіцяла "гаряче" відео, якщо Челсі виграє Кубок Ліги

"Уболівальники Челсі,

Сьогодні на Вемблі ми можемо створити щось особливе. Пам’ять, яка житиме з усіма нами. Момент, ніколи який не забудеться.

Тільки фінали мають подібну силу. Вони об’єднують нас. Сім’ї зберуться разом і будуть пов’язані своїми емоціями. Друзі поділять цей досвід і будуть пов’язані між собою.

А ще є діти, які вперше відчують емоції фіналу. Це те, що назавжди залишається з тобою.

Для мене таким був фінал чемпіонату світу 1978 року в Аргентині. Я дивився його з батьком. Мені було лише шість років, але я дуже добре це пам'ятаю.

Звичайно, зараз відчуття інші. Як тренер, ви повинні бути розслабленим перед фіналом, щоб бути ясним у своїх думках. Те ж саме стосується і моєї команди.

Ми всі віримо в наших гравців і в те, як ми працюємо. Цей сезон не завжди був легким, така реальність. Але довіра між нами як командою залишається дуже сильною.

Це допомогло нам потрапити на Вемблі, і це допоможе нам у фіналі. Тепер ми повинні зробити те, що має робити Челсі. Перемогти.

Ви, уболівальники, нам у цьому допоможете. Ми знаємо про це. Ви були терплячими й захищали нас у важкі моменти. Ви святкували й насолоджувались нашими кроками вперед.

Ми пишаємось тим, що ці відносини розквітають, і ті почуття, які ми відчували в цьому змаганні після перемог над Ньюкаслом і Мідлсбро, а нещодавно — над Астон Віллою й Крістал Пелас, — це те, що ми хочемо повторити.

Проти Ліверпуля буде нелегко. Вони здатні влаштувати бурю на полі, і коли вона прийде, ми повинні бути готові викластися на повну, щоб досягти того, чого ми всі прагнемо. Ми нагадаємо гравцям, що коли серце б’ється трохи швидше, саме тоді треба бути готовим до боротьби.

Ми всі знаємо історію Челсі. Вона масштабна, і всі розуміють, які очікування покладаються на цей клуб. Це й власники, і гравці, і персонал на Кобхемі, і персонал на Стемфорд Брідж, і Академія, і жіноча команда.

Багато людей з клубу будуть сьогодні на Вемблі, щоб допомогти нам як команді, а також щоб передати атмосферу фіналу вболівальникам, які не зможуть бути на стадіоні. Тільки якщо ми будемо разом, ми зможемо прожити ці особливі моменти і створити ці спогади.

Ми хочемо того ж, що і ви. Ми хочемо продовжити традиції Челсі. Ми хочемо здобути цей трофей.

Побачимось на Вемблі, Маурісіо", - написав 51-річний Почеттіно.

Нагадаємо, на нашому сайті доступний прогноз на фінал Кубка Ліги Челсі - Ліверпуль.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі Маурісіо Почеттіно

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK