"Демонізм! Фу": Екс-гравець збірної Хорватії розкритикував представника країни на Євробаченні

Деян Ловрен невдоволений вибором своїх співвітчизників.
27 лютого, 18:34
Деян Ловрен та Марко Пурішіч / Pixsell
Деян Ловрен та Марко Пурішіч / Pixsell

У Хорватії відбувся музичний фестиваль Dora 2024, що слугує національним відбором на Євробачення.

За підсумками двох півфіналів та фіналу переможцем став 28-річний виконавець під псевдонімом Baby Lasagna (справжнє імя - Марко Пурішіч - прим.) з піснею Rim tim tagi dim.

На результати відбору відреагував екс-гравець Ліверпулю та збірної Хорватії Деян Ловрен, що нині захищає кольори французького Ліону.  Футболіст розкритикував композицію Пурішіча, назвавши її "демонізмом".

"Вони переконали вас, що ви голосували за це. Демонізм! Фуу.", - написав Деян в своїй Instagram Stories після оголошення переможця.

Марко вже встиг відреагувати на заяву гравця, відповівши йому, що в житті він зовсім інша людина.

"Це не моя мета, показати себе з такого боку. Я сподіваюся, що він докладе зусиль, щоб пізнати мене і побачить, що я протилежність цьому.

Віра – це найголовніше в моєму житті. Віра і сім'я. Я люблю свою сім'ю, у мене з ними хороші стосунки", - сказав він.

Зазначимо, що спершу Пурішіч не мав приймати участь у відборі, адже експертна комісія, що допускає пісні до участі в фестивалі не оцінила його заявку, але, одна з учасниць відмовилась від змагання і виконавець її замінив та у підсумку переміг на Dora 2024 за підсумками глядацького голосування з великим відривом.

Варто сказати, що в одному зі своїх інтерв'ю Марко розповідав, що хотів би поспівпрацювати з українським гуртом GO_A, який мав представляти нашу країну на Євробаченні 2020 (той конкурс було скасовано через пандемію COVID-19 - прим.) та зробив це у 2021 році, однак, у тому ж інтерв'ю 28-річний хорват заявив про своє захоплення російською літературою періоду реалізма.

Примітно, що наразі представник Хорватії йде на другому місці по котируванням букмекерів, поступаючись лише представницям України Jerry Heil та AlyonaAlyona

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Євробачення Деян Ловрен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK