Кроос прокоментував рішення про завершення кар'єри

Німець залишив довге послання для фанів.
21 травня, 16:40
Тоні Кроос / Getty Images
Тоні Кроос / Getty Images

Хавбек Реала Тоні Кроос висловився про рішення завершити кар'єру.

"Я думав про це дуже, дуже довго, і за останні кілька днів я прийшов до переконання, що цей сезон, цей чудовий сезон, десятий сезон у складі Реала, буде також моїм останнім сезоном у Мадриді. А ті, хто уважно стежив за тим, що я говорив протягом останніх кількох років, можливо, кілька разів чули твердження, що для мене єдиний варіант – завершити кар'єру в Реалі.

І якщо ви можете скласти два і два, то тепер ви знаєте, що мій останній сезон у Реалі також означає, що це літо стане для мене останнім. Останнім у Реалі, останнім у футболі.

Думати про це довгий час, як я зараз розумію, значно легше, ніж це сказати вголос. Коли ти сам щось говориш і покриваєшся мурашками, то це щось особливе".

Читайте також: Тоні Кроос оголосив про завершення кар'єри після чемпіонату Європи-2024

"І коли ти почав грати у футбол у шість років і зумів протриматися до 34 років, завершення кар'єри – це просто дуже, дуже важливе рішення, і саме тому його було не так просто озвучити сьогодні.

Але рішення ухвалене, і тепер я можу зрозуміти почуття щастя з одного боку і смутку з іншого", - наводить слова Кроос журналіст Флоріан Плеттенберг.

Нагадаємо, німецький футболіст після закінчення сезону повісить бутси на цвях. Останнім турніром для гравця стане Євро-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тоні Кроос Реал Мадрид

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK