Тоні Кроос офіційно завершив кар'єру на клубному рівні

Тепер німецький хавбек готуватиметься до домашнього чемпіонату Європи та остаточного відходу з футболу.
2 червня, 01:21
Тоні Кроос / Getty Images
Тоні Кроос / Getty Images

У суботу, 1 червня, у Лондоні мадридський Реал завоював свій п'ятнадцятий кубок Ліги чемпіонів, перемігши у фіналі дортмундську Боруссію з рахунком 2:0.

Цей матч став останнім для хавбека "бланкос" Тоні Крооса в його клубній кар'єрі.

На 74-й хвилині він відзначився гольовою передачею на Дані Карвахаля, виконавши навіс із кутового, а на 85-й хвилині головний тренер Реала Карло Анчелотті замінив 34-річного німця, дозволивши всім людям, які були на стадіоні, попрощатися з футболістом.

У складі Реала Тоні Кроос провів 464 матчі, в яких він записав на свій рахунок 28 голів та 98 результативних передач. Разом із "вершковими" півзахисник виграв 23 трофеї: Ліга чемпіонів (5), Клубний чемпіонат світу (5), чемпіонат Іспанії (4), Суперкубок Іспанії (4), Суперкубок УЄФА (4) та Кубок Іспанії (1).

Читайте також: Лунін виграв дев'ятий трофей у складі Реалу

Проте найближчим часом фанати ще побачать Крооса на футбольному полі. У середині червня Тоні у складі збірної Німеччини виступить на домашньому чемпіонаті Європи-2024, після чого остаточно завершить кар'єру.

Про завершення кар'єри футболіста Тоні Кроос оголосив незадовго до кінця чемпіонату Іспанії, за підсумками якого Реал достроково завоював золоті медалі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тоні Кроос Реал Мадрид

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK