Польща - Україна: прев'ю матчу, орієнтовані склади та прогноз

ISPORT представляє анонс товариського поєдинку Польща - Україна.
7 червня, 11:03
Юхим Конопля та Артем Довбик / УАФ
Юхим Конопля та Артем Довбик / УАФ

У п'ятницю, 7 червня, у Варшаві відбудеться товариський матч між збірними Польщі та України.

Обидві команди проводять підготовку до майбутнього чемпіонату Європи 2024 року, який стартує вже 14 червня.

Поєдинок між Польщею та Україною відбудеться на Національному стадіоні у Варшаві. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Де дивитися матч Польща - Україна

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція товариської зустрічі збірних Польщі та України, де можна дивитися хід протистояння. Матч розпочнеться 7 червня о 21:45 за київським часом.

Також на території України матч буде доступний для перегляду на OTT-платформі MEGOGO. Тут матч покаже канал "MEGOGO Футбол 1";

Джерело: УАФ

Перед матчем

У рамках підготовки до Євро-2024 підопічні Сергія Реброва встигли зіграти з Німеччиною. Попри те, що команди створили багато моментів, матч так і завершився нульовою нічиєю.

А ось поляки, на відміну від свого майбутнього опонента, не виходили на поле з березня. Тоді у фіналі плей-оф відбору ЧЄ-2024 у серії пенальті був обіграний Уельс (0:0, за пен. 5:4).

Варто зазначити, що в розташування "жовто-синіх" прибув Андрій Лунін - голкіпер Реала разом зі своїм клубом відзначав золотий дубль за підсумками сезону. До того ж, близький до повернення в гру захисник Евертона Віталій Миколенко.

Востаннє команди зустрічалися також у рамках спарингу: 11 листопада 2020 року поляки перемогли з рахунком 2:0.

Орієнтовні склади

Під час передматчевої пресконференції Сергій Ребров пообіцяв зміни у складі на цю гру порівняно з поєдинком проти Німеччини. Тож варто очікувати кардинальної ротації стартової одинадцятки.

Польща: Щесни - Беднарек, Давидович, Ківьор - Франковські, Сліш, Зелінські, Пйотровські, Залєвські - Свідерські, Левандовські.

Україна: Бущан - Тимчик, Забарний, Бондар, Миколенко - Зінченко, Сидорчук, Маліновський - Циганков, Довбик, Мудрик.

Джерело: УАФ

Прогноз

Останнім часом у Польщі присутня певна криза ідей, пов'язана зі зміною поколінь. Колишні лідери команди або вже завершили міжнародну кар'єру, або максимально наблизилися до цього у зв'язку з поважним віком.

В України в цьому плані все набагато краще, і якби це був матч на якомусь офіційному турнірі, можна було б спрогнозувати впевнену перемогу "жовто-синіх". Але є два "але": ротація і статус зустрічі.

Ребров хоче перевірити якомога більше гравців, а тому на позамежний рівень зіграності розраховувати не варто. А те, що це товариський матч, як би вказує на те, що на 100% викладатися навряд чи хтось буде - отримати травму за тиждень до старту чемпіонату Європи ніхто не хоче.

Однак перевагу України не можна заперечувати, а тому перемогу в цій грі має здобути саме вона.

Прогноз ISPORT: перемога України з рахунком 1:0.

Нагадаємо, що збірна України на чемпіонаті Європи 2024 року зіграє в квартеті E, де її суперниками стануть Бельгія, Словаччина та Румунія. Розклад усіх матчів Євро-2024 доступний на ISPORT.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK