Мічел оцінив старт Жирони у новому сезоні, згадавши відхід Довбика

Іспанський фахівець залишився не дуже задоволений першою грою Жирони у новому сезоні.
16 серпня, 15:35
Мічел / Getty Images
Мічел / Getty Images

Жирона Віктора Циганкова стартувала у новому сезоні матчем проти Бетіса в рамках першого туру іспанської Прімери. Каталонці розписали гольову нічию (1:1), відігравшись у середині другого тайму.

Читайте також: Жирона без Циганкова стартувала в Ла Лізі з нічиєї проти майбутнього суперника Кривбаса

Головний тренер команди Мічел підбив підсумки гри з Бетісом, згадавши відхід Артема Довбика, який в літнє трансферне вікно перебрався до римської Роми:

"Я думаю, що команді вистачило індивідуальності, щоб зіграти за нашою схемою, знаючи, що зв'язки ще не налагоджені. Я не кажу, що вони не конкурентоспроможні, але ми втрачали багато м'яча в півзахисті, у нас були складні ситуації, якими Бетіс міг скористатися в переходах, але ми продовжували шукати спосіб робити те, над чим ми працювали всю передсезонку.

"Я радий за це, за те, що ми не відмовляємося від того, щоб грати в те, у що ми хочемо грати. Перші 20-25 хвилин другого тайму - це те, що ми хочемо. Я дуже задоволений виступом, знаючи, з якими труднощами ми зіткнулися. Втрати викликають занепокоєння, але це те, що ми збираємося покращити, як тільки гравці матимуть більше часу один з одним", - цитує Мічела видання Marca

Нагадаємо, наступний матч у чемпіонаті Іспанії Жирона проведе проти Атлетико Мадрид. Зустріч заплановано на неділю, 25 серпня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мічел

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK