Анчелотті висловився про боротьбу за титул Ла Ліги в цьому сезоні

Наставник Реала вважає, що конкуренти добре посилились влітку.
18 серпня, 16:14
Карло Анчелотті / Getty Images
Карло Анчелотті / Getty Images

Керманич мадридського Реала Карло Анчелотті напередодні старту в Ла Лізі поділився думками про боротьбу за титул в цьому сезоні.

За словами італійскього спеціаліста, щоб завоювати чемпіонство доведеться віддати всі сили, адже конкуренти добре підсилились.

Читайте також: Анчелотті оцінив перемогу Реала над Аталантою у Суперкубку УЄФА

"У цій лізі потрібно боротися з усіма командами, якість іспанського футболу очевидна. Не тільки через те, як грають у футбол у Ла Лізі, а й через те, що іспанці змогли зробити на Євро. Це якісний футбол.

Барселона, Атлетіко влітку добре посилилися. Нам доведеться боротися за все, це буде весела ліга, перші ігри чемпіонату були дуже хорошими, було багато якісного футболу, мало фолів".

Також Анчелотті повідомив, що таке ж саме завдання, тобто, віддати всього себе, поставленно для Кіліана Мбаппе. Якогось певного мінімума результативних дій від нього не чекають.

"Ми не встановлюємо статистичний мінімум для Мбаппе. Я тільки прошу віддавати всього себе заради команди. Нічого більше. Те, як приймають нових гравців, щоб вони почувалися добре, не є чимось новим. Видатний талант прибув і увійшов у роздягальню дуже добре та скромно", - резюмував Карло.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Карло Анчелотті Ла Ліга

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK