Вільярреал - Атлетіко 2:2: огляд матчу та результат гри 19.08.2024

Усі свої результативні удари команди завдали в першій половині гри.
20 серпня, 00:35
Вільярреал - Атлетіко / Getty Images
Вільярреал - Атлетіко / Getty Images

У понеділок, 19 серпня, на Естадіо де ла Кераміка програму першого туру іспанської Ла Ліги закривали Вільярреал та Атлетіко.

Ця зустріч була особливою для Александера Серлота, який вийшов у стартовому складі "матрацників" на гру проти своєї колишньої команди.

Але його час прийшов наприкінці першого тайму. А до того моменту команди організували одразу три голи.

На 18-й хвилині Дієго Конде вибив м'яч далеко вперед, де Арно Данжума увірвався до штрафного майданчика гостей, розгойдав Акселя Вітселя і з гострого кута пробив під дальню штангу.

Однак у наступній же атаці Атлетіко відігрався. Після невеликої перепасовки Маркос Льоренте, як і Данжума хвилиною раніше, вбіг до штрафного під гострим кутом і завдав потужного удару над голкіпером.

Джерело: Getty Images

Незабаром "жовта субмарина" знову вийшла вперед. Ян Облак невдало зіграв на виході після навісу зі штрафного, забувши влучити кулаками по м'ячу. На це явно не розраховував Коке, адже м'яч рикошетом від нього влетів у вже порожні ворота.

І ось настав зоряний час Серлота. У доданий до першого тайму час норвезький форвард зробив те, чого не зміг учора зробити Артем Довбик - влучно замкнув ударом головою подачу одноклубника.

У перерві Дієго Сімеоне замінив Серлота, а також Вітселя, який явно не справлявся. Ось тільки всі прийняті зміни практично ніяк не вплинули на гру в другому таймі.

Не допоміг ситуації навіть Хуліан Альварес, який отримав у своє розпорядження 12 хвилин. У підсумку команди повторили результат річної давності, знову зігравши 2:2 на Кераміці.

Читайте також: Варді приніс Лестеру нічию в грі з Тоттенгемом

Статистика матчу Вільярреал - Атлетіко першого туру Ла Ліги

Вільярреал - Атлетіко 2:2
Голи: Данжума, 18, Коке, 37 (аг) - Льоренте, 20, Серлот, 45+5.

Очікувані голи (xG): 0.87 - 0.97
Володіння м'ячем: 42% - 58%
Удари: 6 - 10
Удари в площину: 3 - 5
Фоли: 6 - 10

Вільярреал: Конде - Феменія, Баї, Альбіоль, Кардона - Піно (Ахомаш, 71), Парехо (Терратс, 90+2), Комесанья, Баена (Гуйє, 71) - Морено (Пепе, 71), Данжума (Перес, 79).

Атлетіко: Облак - Аспілікуета, Вітсель (Хіменес, 46), Ле Норман - Льоренте Барріос, Коке (Де Пауль, 64), Ліно, Рейнілдо (Моліна, 54) - Грізманн (Альварес, 78), Серлот (Корреа, 46).

Попередження: Піно - Ле Норман, Барриос, Ліно.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK