Колишній гравець Манчестер Юнайтед оцінив тренерські здібності Роналду

Луї Саа вірить у Кріштіану Роналду як у тренера.
20 серпня, 10:52
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Колишній форвард Мачестер Юнайтед Луї Саа висловився щодо тренерської кар'єри Кріштіану Роналду, яка може початися вже найближчим часом:

Читайте також: Роналду не допоміг: Аль-Хіляль розгромив Ан-Наср у фіналі Суперкубка

"Кріштіану Роналду має пристрасть і відданість, щоб одного разу повернутися в Манчестер Юнайтед. Це може статися як в ролі помічника тренера, так і в ролі головного тренера.

Його другий термін в МЮ закінчився не так, як усі сподівалися, і ви розумієте, чому це його засмучувало. Він не бачив у молодих гравців того ж голоду та пристрасті, які звик бачити. Тепер він знатиме, що йому доведеться знайти новий спосіб спілкування, коли він стане тренером, який може бути не таким суворим або прямим, як це було, коли він був у клубі. Він повинен зрозуміти, як досягти успіху, і використати для цього всі свої знання.

Ми бачили, як Рой Кін став менеджером і досяг успіху. Кріштіану зрозуміє, що він повинен робити як менеджер, і я не бачу причин, чому він не повинен бути успішним", - цитує Саа TV Sporten.

Нагадаємо, нині Кріштіану Роналду виступає за Аль-Наср у Саудівській Аравії. Команда розгромно програла Аль-Ахлі у матчі за Суперкубок, після чого почали активно ширитися чутки про звільнення Луїса Каштру з посади тренера.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Кріштіану Роналду

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK