Скоулз і Батт розповіли, як легенда Манчестер Юнайтед мало не "вбила" сера Боббі Чарльтона

Не заради такого моменту великий англієць пережив Мюнхенську трагедію.
Вчора, 19:29
Сер Боббі Чарльтон / Getty Images
Сер Боббі Чарльтон / Getty Images

Легендарні півзахисники Манчестер Юнайтед Пол Скоулз та Нікі Батт під час нового подкасту "Football's Greatest Eras" поділилися історією, про яку навряд чи хтось знає.

У золоті роки клубу під керівництвом сера Алекса Фергюсона виступали багато зірок, однією з яких був Браян МакКлер. І одного разу він став винуватцем незвичайного інциденту.

Як повідомляє Daily Mail, Скоулз і Батт згадали, як шотландський форвард випадково збив з ніг великого сера Бооббі Чарльтона своїм потужним влучанням.

Розмірковуючи про інцидент, Батт зізнався: "Я думав, що він мертвий. (Це був) повноцінний залп з 4-5 метрів, прямо йому в голову, який збив з ніг сера Боббі Чарльтона, який вижив у Мюнхені в авіакатастрофі".

"Він пережив усе це, але мало не загинув від залпу Браяна МакКлера".

Браян МакКлер
Браян МакКлер / Джерело: Getty Images

Читайте також: Бекхем і Невілл у компанії легендарного спортсмена відвідали матч англійського клубу

Півзахисники також розповіли, що Чарльтон тренувався із командою перед "майже кожною європейською грою". І Батт був у захваті від того, наскільки хороший гравцем сер Боббі залишався навіть через десятиліття після завершення кар'єри.

"Незважаючи на те, що йому було тоді 62 роки або близько того, його манера гри і таке інше було блискучим", - сказав Батт. "Коли 60-річний чоловік все ще може робити те саме нарівні з елітними футболістами - це просто вау".

"Ми можемо говорити про це зараз, тому що знаєте що, серу Боббі цього б хотілося. Він би сміявся разом з нами, якби він все ще був тут".

Нагадаємо, що сер Боббі Чарльтон помер торік у віці 86 років після боротьби з деменцією.

Разом з Манчестер Юнайтед чемпіон світу 1966 року тричі виграв чемпіонат Англії, чотири рази Суперкубок Англії і по одному разу Кубок Англії і Кубок європейських чемпіонів (нині Ліга чемпіонів).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK