Власник Манчестер Юнайтед: Не я приймаю рішення, залишати тен Хага або звільняти

Долю тренера визначатимуть інші люди.
Вчора, 18:34
Сер Джим Реткліфф / Getty Images
Сер Джим Реткліфф / Getty Images

Останнім часом закордонні ЗМІ дедалі голосніше говорять про підвищену ймовірність звільнення Еріка тен Хага з посади головного тренера.

Однак, як стало відомо Sky Sports, вирішувати долю нідерландського наставника буде не співвласник клубу сер Джим Реткліфф, про що він сам і заявив.

"Я не хочу відповідати на це питання… Мені подобається Ерік. Я думаю, що він дуже хороший тренер, але, зрештою, це не моє рішення. Менеджери, які керують Манчестер Юнайтед, повинні вирішити, як нам краще керувати командою в багатьох відношеннях".

"Але та команда, яка керує клубом, була разом тільки з червня чи липня. Вони прибули лише в липні. Вони були там всього… це можна порахувати майже тижнями – вони не були там довгий час, тому їм потрібно підбити підсумки і прийняти деякі розумні рішення".

"Наша мета дуже ясна – ми хочемо повернути Манчестер Юнайтед туди, де він має бути. Але, очевидно, це ще не сталося – це дуже ясно", - сказав Реткліфф.

Нагадаємо, що Манчестер Юнайтед уникнув поразки від Порту (3:3) в матчі Ліги Європи, маючи при цьому протягом гри перевагу в два голи.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK