Instagram-модель з росії, яка звинуватила лідера Мілана у зґвалтуванні, може отримати тюремний термін

Так буває, коли даєш неправдиві свідчення.
9 жовтня, 12:47
Луїза Кремльова та Тео Ернандес / Getty Images
Луїза Кремльова та Тео Ернандес / Getty Images

Луїза Кремльова, російська Instagram-модель, яка звинуватила захисника Мілана Тео Ернандеса у зґвалтуванні, ризикує потрапити до в'язниці.

Як повідомляє Daily Mail, 28 жовтня в Малазі вона постане перед судом, отримавши звинувачення в неправдивій заяві про зґвалтування.

Прокурори заявили в попередньому обвинуваченні, що в разі визнання Кремльової винною вони хочуть засудити її до двох років позбавлення волі і штрафу в розмірі 12 000 фунтів.

Луїза Кремльова, яка має подвійне російсько-іспанське громадянство, розповіла поліції, що її зґвалтували в автомобілі Porsche Cayenne біля нічного клубу Olivia Valere в Марбельї.

Вона також стверджувала, що Ернандес завдав їй травми коліна, виштовхнувши з машини на землю після зґвалтування.

https://www.instagram.com/luisa.veta/
https://www.instagram.com/luisa.veta/ / Джерело: Getty Images

Прокурори втрутилися у справу, коли суд відклав заяву Кремльової про зґвалтування після того, як поліція отримала записи камер відеоспостереження, на яких видно, що росіянка отримала травми коліна внаслідок падіння біля нічного клубу.

Суддя постановив, що доказів скоєння злочину немає. Потім Луїзу заарештували після невдалих спроб вручити їй повістку до суду.

Прокурори стверджують, що Кремльова діяла зловмисно, звинувачуючи Ернандеса в зґвалтуванні після того, як він відхилив її спроби умовити його поїхати з нею додому після добровільного сексу в машині.

Читайте також: Відсторонення та позбавлення ліцензій: у Туреччині розгорівся суддівський секс-скандал із російським слідом

В інтерв'ю після того, як у червні 2017 року слідчі припинили справу про зґвалтування, Кремльова заявила: "У мене є докази нападу, які знаходяться на моїй спині та колінах. Я була б рада, якби Тео вибачився. Це найменше, на що я заслуговую".

Примітно, що Тео Ернандес, якого так і не заарештували, визнав факт сексу, але заявив, що все сталося за обопільною згодою.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мілан Тео Ернандес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK