INEOS розірвав контракт Фергюсона з Манчестер Юнайтед

Сер Джим Реткліфф продовжує скорочувати витрати клубу, відмовившись від послуг найуспішнішого тренера в історії "червоних дияволів" в якості посла.
Сьогодні, 12:41
Сер Алекс Фергюсон / Getty Images
Сер Алекс Фергюсон / Getty Images

Співвласник Манчестер Юнайтед компанія INEOS на чолі з сером Джимом Реткліффом розірвала багатомільйонний контракт із сером Алексом Фергюсоном, повідомляє The Athletic.

Один із найвидатніших тренерів в історії футболу після завершення кар'єри залишився в клубі, ставши його послом і одним із директорів.

Єдиний офіційний опис обов'язків Фергюсона як посла клубу можна побачити в їхніх звітах за 2014 рік у розділі "Угоди з пов'язаними сторонами".

Там Юнайтед повідомив, що шотландець підписав угоду 17 жовтня 2013 року, за якою він став послом і отримав 2,16 мільйона фунтів за свої послуги, і ця угода тривала понад десять років.

Читайте також: Манчестер Юнайтед готовий відпустити Антоні вже взимку

Розірвання контракту з Фергюсоном стало частиною програми INEOS зі скорочення витрат Манчестер Юнайтед.

В особистій зустрічі на Олд Траффорд Реткліфф повідомив Фергюсону, що клуб більше не готовий проводити екс-тренеру регулярні виплати.

За інформацією джерела, це питання було вирішено мирним шляхом. Фергюсон збереже за собою посаду невиконавчого директора і зможе продовжувати відвідувати матчі манкуніанців.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK