Вулвергемптон - Манчестер Сіті 1:2: огляд матчу та результат гри 20.10.2024

Цього разу гол захисника приніс "містянам" виїзну перемогу над Вулвергемптоном.
20 жовтня, 18:10
Джон Стоунс та Джек Гріліш / Getty Images
Джон Стоунс та Джек Гріліш / Getty Images

У неділю, 20 жовтня, на Молінью відбувся матч восьмого туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Вулвергемптон приймав Манчестер Сіті.

Чинний чемпіон Англії мав намір скористатися поразкою Арсеналу і відірватися від свого конкурента, але господарі поля були проти.

Уже на сьомій хвилині "вовки" відкрили рахунок зустрічі, коли Йорген Странд Ларсен переграв Едерсона.

Після такого "містяни" цілком очікувано повністю забрали м'яч собі та почали штурмувати ворота Жозе Са. І лише удар з-за меж штрафного майданчика приніс команді Пепа Гвардіоли успіх.

Це Йошко Гвардіол знову наважився на удар із дальньої дистанції. Са хоч і торкнувся м'яча, але цього все одно не вистачило, щоб врятувати свою команду - м'яч влетів у дальню "дев'ятку".

Джерело: Getty Images

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого, за винятком того, що гості ще більше втиснули суперника в його штрафну. І дуже довго Сіті не міг пробити оборону Вулвергемптона.

Але на допомогу прийшов кутовий на останній хвилині. І як у матчі з Арсеналом (1:1), результативний удар опинився на рахунку Джона Стоунса, який головою замкнув подачу Філа Фодена.

Арбітр переглянув момент на моніторі в пошуку офсайду або порушення, але нічого не знайшовши, Кріс Кавана зарахував взяття воріт.

Манчестер Сіті набрав три очки і, як мінімум, тимчасово очолив таблицю АПЛ із 20-ма балами. Слідом йде Ліверпуль, у якого на два очки менше і який готується зіграти з Челсі. Вулвергемптон же йде на дні таблиці, заробивши лише одне очко за вісім турів.

Читайте також: Верес забив двічі, але зіграв унічию з Чорноморцем

Статистика матчу Вулвергемптон - Манчестер Сіті восьмого туру АПЛ

Вулвергемптон - Манчестер Сіті 1:2
Голи: Ларсен, 7 - Гвардіол, 33, Стоунс, 90+5.

Очікувані голи (xG): 0.95 - 1.71
Володіння м'ячем: 22% - 78%
Удари: 3 - 22
Удари в площину: 2 - 7
Фоли: 8 - 5

Вулвергемптон: Са - Буено, Доусон, Тоті - Семеду, Гомеш (Бельгард, 90), Андре (Дойл, 46), Леміна, Аїт-Нурі - Кунья (Форбс, 67), Ларсен (Гедеш, 79).

Манчестер Сіті: Едерсон - Льюїс, Стоунс, Діаш, Гвардіол - Ковачич (Нуньєс, 86), Сілва, Гюндоган - Савіньо (Гріліш, 73), Голанд, Доку (Фоден, 66).

Попередження: Тоті, Семеду, Гомеш, Сарабія - Савіньо.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK