Зоря мінімально обіграла Університату у відборі Ліги конференції

Луганський клуб здобув важливу перемогу.
2022 г., 4 серпня, 22:23
ФК Зоря
ФК Зоря

В четвер, 4 серпня, луганська Зоря розпочала свій шлях в кваліфікації Ліги конференцій. Суперником команди стала Університатя Крайова з Румунії.

На перших хвилинах зустрічі номінальні гості виглядали кращі, бо на їх рахунку удар з дальньої дистанції, серія подач, які заставили Мацапуру вступити в гру. Зоря відповідала також подачами та індивідуальними проходами від Кабаєва, Данченко, Булеца, Чурко.

Перший справжній момент був у Університати, коли команда заробила штрафній, з якої була подача та удар, який трохи пройшов мимо воріт. Зоря відповіла на це ударами від Крістіана з штрафного майданчика та потужним пострілом від Назарини з 25 метрів – на перший удар зреагував воротар, а другий пройшов повз.

Вже к кінцю першого тайму гра активізувалась. Кабаєв більше брав гру на себе та бив, Данченко та Булеца намагались на флангах знайти шанс для гарної подачі, Нагнойний чіплявся за м'яч в штрафній, Булеца бив, але всі ці дії не принесли результату.

Другий тайм розпочався з новою швидкістю, бо команди почали створювати момент за моментом. Іван намагався прорватись через захист Зорі, але втратив м'яч, потім гравці румунського клубу змусили луганську команду захищатись у штрафному.

Підопічні Патріка ван Леувена відповіли швидкою атакою від Кабаєва, який двічі завдав небезпечні удари вже на початку тайму. Один із цих ударів привів до кутового, з якого Зоря повела в рахунку – Нагнойний забив головою після подачі зі стандарту.

Румуни одразу активізувались, що додало робити Мацапурі, але справжнього моменту вони так не створили. Зоря відповідала контратаками, дальніми ударами та закиданнями.

Зоря тримала м'яч під своїм контролем, лише поодинокі атаки виникали у номінальних гостей. У фінальному відрізки гри Безбородько зробив, але зробив це з офсайду. Гра підійшла до свого кінця, а Зоря мінімально перемогла.

Нагадаємо, що матч-відповідь відбудиться 11 серпня в Румунії.

Зоря – Університатя Крайова 1:0
Гол: Нагнойний, 56

Зоря: Мацапура — Данченко, Батагов, Імереков, Вантух — Чурко (Мишньов, 78), Назарина, Булеца — Крістіан, Нагнойний (Безбородько, 81), Кабаєв (Луньов, 72)

Університатя Крайова: Лазар — Кепецине, Папп, Сілва, Банку — Крецу (Скречу, 65), Матей — Ханка (Рівальдіньйо, 79), Рагулич (Баярам, 46), Іван — Калич (Маркович, 79)

Попередження: Найгнойний, Данченко, Назарина - Банку, Крецу


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK