Дніпро-1 - АЗ: де дивитися матч Ліги конференцій

Хто показує матч групового етапу Ліги конференцій-2022 Дніпро-1 - АЗ та де дивитися прямий ефір поєдинку в Україні? Дізнайся на ISPORT.
2022 г., 8 вересня, 07:00
Дніпро-1 - АЗ: де дивитися матч / СК Днепр-1
Дніпро-1 - АЗ: де дивитися матч / СК Днепр-1

У четвер, 8 вересня, Дніпро-1 стартує на груповому етапі нового розіграшу Ліги конференцій сезону-2022/23.

Першим суперником команди Олександра Кучера на цій стадії змагань стане представник чемпіонату Нідерландів АЗ Алкмаар.

Майбутній поєдинок буде номінально домашнім для дніпрян, оскільки через розв'язану росіянами повномасштабну війну команда не може проводити єврокубкові матчі на території України та буде змушена прийняти нідерландців у Словаччині.

Матч першого туру групового раунду Ліги конференцій Дніпро-1 - АЗ відбудеться у словацькому місті Кошице на місцевій арені. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 22:00 за київським часом.

Де дивитись матч Дніпро-1 - АЗ?

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Дніпро-1 - АЗ, яка розпочнеться 8 вересня о 22:00 за київським часом.

Окрім того, в Україні цей поєдинок у прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO, який є офіційним транслятором єврокубків.

Джерело: СК Днепр-1

Для Дніпра-1 матч із АЗ стане дебютним у Лізі конференцій. Суперниками українського клубу в групі Е турніру, окрім нідерландської команди, також будуть кіпрський Аполлон та Вадуц із Ліхтенштейну.

Результати Дніпра-1 та АЗ у сезоні

Дніпро-1 у нинішньому сезоні розпочинав єврокубковий шлях у кваліфікації Ліги Європи, де в раунді плей-офф зазнав невдачі у протистоянні з кіпрським АЕКом. У домашньому матчі дніпровська команда програла з рахунком 1:2, а на виїзді була розгромлена 0:3. Після цього український клуб відправився в груповий етап Ліги конференцій.

Згодом Дніпро-1 досить впевнено стартував у новому сезоні української Прем'єр-ліги, розпочавши чемпіонат із двох перемог і поки що не дозволивши суперникам вразити свої ворота. При цьому у першому матчі УПЛ підопічні Олександра Кучера розгромили київське Динамо (3:0), а у другому впевнено впоралися з Вересом (2:0).

Джерело: СК Днепр-1

АЗ для потрапляння до групового етапу Ліги конференцій довелося подолати три раунди кваліфікації. Команда Паскаля Янсена почергово здолала у відборі Тузлу Сіті (1:0, 4:0) з Боснії і Герцеговини, шотландський Данді Юнайтед (0:1, 7:0) та португальський Жил Вісенте (4:0, 2:1).

Також клуб із Алкмаара успішно стартував у нинішньому розіграші чемпіонату Нідерландів. У перших чотирьох турах АЗ здобув три перемоги, один матч звів унічию і зараз перебуває у верхній частині турнірної таблиці поруч із лідерами місцевого футболу Аяксом, ПСВ та Феєноордом.

Де відбудеться матч Дніпро-1 - АЗ?

Дніпро-1 прийматиме АЗ у першому турі Ліги конференцій у Словаччині на Кошицькій футбольній арені (Košická futbalová aréna).

Стадіон у місті Кошице є домашнім для однойменного футбольного клубу, який виступає у другому словацькому дивізіоні. Місткість арени складає 5836 глядачів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK