АЗ - Дніпро-1 2:1 як це було

Команди зустрінуться у поєдинку Ліги конференцій-2022/23. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 3 листопада, 19:25
АЗ - Дніпро-1 / СК Днепр-1
АЗ - Дніпро-1 / СК Днепр-1

У четвер, 3 листопада, відбудеться матч шостого туру групового раунду Ліги конференцій, у якому Дніпро-1 може полегшити собі майбутній єврокубковий шлях.

В останній грі групи Е команда Олександра Кучера посперечається з нідерландським АЗ за право стати найкращою командою свого квартету та вийти безпосередньо до 1/8 фіналу турніру.

Поєдинок відбудеться у Алкмарі (Нідерланди) на стадіоні АФАС. Стартовий свисток матчу прозвучить о 19:45 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу АЗ - Дніпро-1

На ISPORT буде доступна онлайн трансляція поєдинку. Трансляція матчу АЗ - Дніпро-1 буде доступна в цій новині 3 листопада і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 19:45 по Києву. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні матч групової стадії Ліги конференцій між АЗ і Дніпром-1 покаже відеосервіс Megogo. В даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Перший тур групового етапу Ліги конференцій обидва клуби розпочали очною зустріччю у Словаччині, де Дніпро-1 проводить домашні матчі єврокубків. На жаль, того дня українці не показали свій найкращий футбол, мінімально поступившись своєму опоненту (0:1).

Після цього нідерландці зуміли здобути ще три перемоги: двічі обіграли у протистоянні Вадуц (4:1, 2:1), а також вирвали тяжку перемогу над Аполлоном (3:2). Там же була цілком несподівана поразка від кіпріотів (0:1). Але це не завадило АЗ до шостого туру займати перше місце групи Е.

Почавши групову стадію з поразки, дніпряни розпочали реабілітацію з впевненої виїзної перемоги над Аполлоном, який був обіграний і у матчі-відповіді (3:1, 1:0). Між цими іграми пройшли зустрічі з Вадуцем із Ліхтенштейну, який одного разу зумів відібрати очки у підопічних Олександра Кучера (2:2, 2:1).

Підходячи до вирішальної гри, Дніпро-1 поступається своєму майбутньому опоненту два очки, які якраз були відібрані Вадуцом. Щоб зайняти перше місце, українська команда має перемагати з будь-яким рахунком. АЗ, у свою чергу, цілком влаштує і нічия, яка забезпечить йому 1/8 фіналу турніру.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK