АЗ - Дніпро-1: де дивитись матч 03.11.2022 Ліги конференцій

Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися поєдинок, а також місце та час його проведення. Команди зустрінуться у матчі 6-го туру Ліги конференцій-2022/23.
2022 г., 29 жовтня, 14:14

У четвер, 27 жовтня, СК Дніпро-1 проведе свою шосту зустріч у рамках групового етапу розіграшу Ліги конефренцій сезону-2022/23.

Суперником "спортклубівців" в останньому матчі квартету E третього за значимістю єврокубку стане нідерландський АЗ Алкмаар з однойменного міста.

Матч шостого туру пройде в нідерландському Алкмаарі на арені опонента колективу Олександра Кучера. Стартовий свисток буде дано о 19:45 за київським часом.

На даний момент після закінчення п'яти зіграних поєдинків Дніпро-1 займає 2 рядок у своїй групі, набравши 10 очок. АЗ Алкмар знаходиться на 1 позиції з 12 очками у своєму активі.

Де дивитись матч АЗ - Дніпро-1

На ISPORT буде доступна текстова АЗ - Дніпро-1 2:1 як це булоонлайн-трансляція матчу Ліги конференцій Дніпро-1 - АЗ[//link_local]], де можна дивитися поточний хід протистояння. Матч розпочнеться 3 листопада о 22:00 за київським часом.

Також на території України матч буде доступним для перегляду на OTT-платформі MEGOGO. Тут матч покаже канал "MEGOGO Футбол 1". Його можна знайти на платформі Volia TV.

Дніпро-1 – АЗ вже зустрічалися раніше 8 вересня цього року на полі стадіону Кошице, де матч проходив через повномасштабне вторгнення РФ на територію України. Тоді гра закінчилася тріумфом нідерландських гостей з рахунком 0:1

 Де відбудеться матч АЗ - Дніпро-1

Поєдинок пройде на домашній арені нідерландської команди, а саме на стадіоні АФАС в Алкмарі. Арена була відкрита лише в 2006 році. Стадіон вміщує 17,023 особи. У 2019 році на арені обвалився дах у зв'язку з чим "сирні фермери" догравали сезон у Гаазі на стадіоні Карс Джинс. На щастя, у цьому інциденті ніхто не постраждав.

Варто відзначити, що арена може використовуватися в різних цілях, наприклад, як концертний майданчик, але в основному на ньому проводяться саме футбольні матчі.

 

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK