АЗ - Вест Гем: дивитися онлайн-трансляцію матчу 18.05.2023 1/2 фіналу Ліги конференцій

На ISPORT.ua доступна відео онлайн-трансляція поєдинку між АЗ та Вест Гемом у півфіналі Ліги конференцій.
2023 г., 18 травня, 11:45
АЗ - Вест Гем: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images
АЗ - Вест Гем: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images

У четвер, 18 травня, АЗ прийме на своєму полі Вест Гем у рамках матчу-відповіді півфіналу Ліги конференцій сезону-2022/2023.

Перша зустріч у Лондоні тиждень тому завершилася перемогою "молотобійців" із рахунком 2:1.

Матч-відповідь у протистоянні нідерландської та англійської команд відбудеться в Алкмаарі на АЗ-Стадіон. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу АЗ - Вест Гем

Трансляція поєдинку 1/2 фіналу Ліги конференцій між АЗ та Вест Гемом буде доступна у цій новині 18 травня та почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Онлайн-трансляція проходитиме на платформі MEGOGO.

Вест Гем розпочав свої виступи в нинішньому розіграші Ліги конференцій зі стадії плей-офф кваліфікації, де здолав Віборг. Свою групу лондонська команда виграла зі стовідсотковим показником набраних очок, залишивши позаду Андерлехт, Сількеборг та ФКСБ. У 1/8 фіналу турніру "молотобійці" пройшли АЕК Ларнаку (2:0, 4:0), а у чвертьфіналі перемогли Гент (1:1, 4:1).

АЗ також брав участь у кваліфікації Ліги конференцій, де подолав три раунди відбору, обігравши Тузла Сіті, Данді Юнайтед і Жил Вісенте. У групі нідерландський клуб посів перше місце, випередивши Дніпро-1, Аполлон і Вадуц. У 1/8 фіналу турніру команда з Алкмара виявилася сильнішою за Лаціо (2:1, 2:1), а в чвертьфіналі пройшла Андерлехт (0:2, 2:0, 4:1 пен.).

Минулий матч півфіналу Ліги конференцій став для АЗ та Вест Гема першою офіційною очною зустріччю на міжнародному рівні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK