"Програвати не можна було категорично": Тренер Зорі оцінив нічию з Гентом

Суперники не визначили переможця у стартовому поєдинку Ліги конференцій.
2023 г., 22 вересня, 07:30
Валерій Кривенцов / ФК Заря
Валерій Кривенцов / ФК Заря

Головний тренер луганської Зорі Валерій Кривенцов прокоментував нічию з бельгійським Гентом у матчі першого туру групового раунду Ліги конференцій.

Команди обмінялися голами у другому таймі, завершивши протистояння з рахунком 1:1.

Читайте також: Зоря здобула позитивний результат, зігравши внічию з Гентом у Лізі конференцій

"Це був перший матч кваліфікації, тому з огляду на турнірну таблицю, яка тільки формується, програвати не можна було категорично. Команда це завдання виконала.

Щодо гри - Гент наразі є лідером бельгійського чемпіонату. Команда демонструє активний, агресивний, швидкий футбол, до якого ми були готові. Можна вважати, що результат позитивний для нас, хлопці активно працювали в обороні, що не дало супернику багато грати біля наших воріт. Було достатньо хороших моментів для реалізації, але матч був досить хиткий - могли програти, а могли й перемогти.

В останні хвилин десять мої прохання були у тому, щоб якомога вище від наших воріт зустрічати суперника, а також проводити контратаки. Розраховував на те, що заміни, зможуть освіжити нашу гру, посилити атакувальний потенціал, але цього, насамперед, і не вистачило для кінцевого позитивного результату. В підсумку все ж таки результат добрий, та я ним задоволений.

Звісно ж, ми сподівалися та розраховували тільки на перемогу, але гра вносить свої корективи. Наразі грати у відкритий, атакувальний футбол із Гентом нам було важко. Тому результат який він є.

Ми вивчали суперника, подивились приблизно дев’ять поєдинків, намагалися якомога краще вивчити стиль їх гри, а також роздивлялися окремих гравців. Була настанова грати у активний футбол, але наразі до відкритого футболу з таким суперником ми були не готові", - наводить слова Кривенцова пресслужба Зорі.

Нагадаємо, на ISPORT доступне відео голів і найкращих моментів матчу Зоря - Гент (1:1).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Зоря Гент

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK