Зоря - Брейдаблік: дивитися онлайн-трансляцію матчу Ліги конференцій 14.12.2023

Команди зустрінуться на груповому етапі Ліги конференцій. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 14 грудня, 21:56
Зоря / ФК Заря
Зоря / ФК Заря

У четвер, 14 грудня, луганська Зоря проведе свій останній матч у єврокубковому сезоні-2023/24 у рамках групового етапу Ліги конференцій. Суперником українського клубу буде Брейдаблік.

Команди вже не мають шансів на вихід у плей-оф турніру, тож зустріч буде схожа на товариську з можливістю заробити і набрати очки для асоціації.

Матч Зоря - Брейдаблік пройде на стадіоні "Арена Люблін" (Польща). Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Читайте також: Шахтар вирушив у Лігу Європи після поразки від Порту в матчі з вісьмома голами

Дивитися онлайн трансляцію матчу Зоря - Брейдаблік

В Україні матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів покаже відеосервіс MEGOGO. У даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1".

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 14 грудня і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція відбуватиметься безкоштовно і будь-хто охочий може приєднатися.

Читайте також: Зоря - Брейдаблік: прогноз на матч Ліги конференцій

Нагадаємо, у групі В разом із Зорею та Брейдабліком також Гент і Маккабі Тель-Авів. Суперники вже пройшли в плей-офф Ліги конференцій.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK