Петраков: Поразка від Вельсу емоційно виснажила команду

Тренер збірної України висловився про невдачу у відборі ЧС-2022 та майбутній матч із Ірландією в Лізі націй.
2022 г., 7 червня, 21:58
Олександр Петраков / Getty Images
Олександр Петраков / Getty Images

Головний тренер збірної України Олександр Петраков згадав поразку від Вельсу в фіналі плей-офф кваліфікації чемпіонату світу-2022 та поділився думками про майбутню зустріч із Ірландією в рамках Ліги націй.

"Якби можна було переграти матч із Вельсом, то я нічого б не змінював.

Поразка від Вельсу емоційно виснажила команду. Проводжу індивідуальні бесіди з гравцями, намагаюся усміхатися, підтримувати гравців, бо я головний тренер і не можу ходити опустивши голову. Те, що відбувається на душі, це мої справи. Повинен підтримувати гравців та виводити їх із цього стану. На цьому життя не закінчується. Треба забувати та йти далі. Завтра гра і все виправимо. Це - спорт.

Ті гравці, які грали 5 червня, не тренувалися вчора, я дав їм відпочити. Зараз подивимось на їхній стан. Ротань мені не телефонував і не просив відпустити футболістів на матч із Францією.

Ми виїхали із країни ще 30 квітня. Не були вдома та працювали місяць, проводили збори. Хлопці були добре готові. Це було важко. Я дуже люблю свою країну. Мені не подобається ніде - краще за Київ на землі місця немає. Хочу додому. Відпочинемо, хлопці почнуть тренуватися, але не знаємо, як там у країні розвиватиметься ситуація, чи гратиметься УПЛ", - сказав Петраков під час передматчевої прес-конференції.

Зазначимо, також Олександр Петраков повідомив, хто вийде на поле у стартовому складі у матчі проти Ірландії.

Нагадаємо, що у середу, 8 червня, збірна України в Дубліні розпочне виступ у Дивізіоні B Ліги націй матчем проти Ірландії. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 21:45 за київським часом.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Ліги націй Ірландія - Україна.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK