Україна у напруженому матчі зіграла внічию з Ірландією

Національна збірна України завершила сезон-2021/22.
2022 г., 14 червня, 23:36
Україна - Ірландія / Getty Images
Україна - Ірландія / Getty Images

У рамках четвертого туру Ліги націй збірна України зустрічалася із національною командою Ірландії. Поєдинок проходив у Лодзі (Польща).

На старті зустрічі команди обмінялися атаками, проте небезпечніше було у підопічних Олександра Петракова. Малиновський, розібравшись із суперником, пробив по воротах, проте Келлегер впорався з ударом.

На 17-й хвилині Ірландія могла виходити вперед, проте Перротт головою пробив повз ворота з пару метрів. Україна відповіла небезпечним моментом від Миколенка, котрий отримав довгий пас від Матвієнка. Віталій пробив по воротах, але влучити у ворота гостей не зумів.

У середині тайму Україна змушена була провести заміну через травму Руслана Малиновського. Замість нього на пішов вийшов Михайло Мудрік.

Пройшло буквально кілька хвилин і Ірландія повела в рахунку. Коллінз пройшов через центр оборони України, обіграв Зінченка та Забарного та вразив ворота Різника.

За кілька хвилин команди обмінялися небезпечними атаками. Спочатку Мудрік обіграв кілька гравців суперника і навісив на Караваєва, але той пробило повз нього. Потім Ірландія могла забивати другий, але Різник зіграв надійно.

Другий тайм розпочався з голу України. Ярмоленко увірвався до штрафного майданчика гостей і віддав на далеку штангу, де Довбик вразив порожній кут Ірландії.

У середині тайму команди обмінялися моментами: Перротт пробив, але Забарний завадив потрапити по воротах, а потім Мудрік виконав простріл, але на нього ніхто не відгукнувся. Незважаючи на швидкість Михайла, небезпечних моментів із його атак не так багато.

Ірландія, яка не поступалася під час зустрічі, наприкінці могла вирвати перемогу. Проте Різник перервав небезпечний простріл Робінсон, зафіксувавши м'яч.

Україна утримала нічию та перший рядок у групі, маючи сім очок після трьох матчів. Ірландія йде на третій позиції із чотирма балами.

Україна – Ірландія 1:1
Голи : Довбик, 47 – Коллінз, 31

Україна : Різник – Миколенко, Матвієнко (Попов, 72), Забарний, Караваєв – Зінченко, Сидорчук, Малиновський (Мудрик, 27), Шапаренко, Ярмоленко, Довбик (Сікан, 73).

Ірландія : Келлегер, Коллінз, О'Ші, Ленінген, Макклін, Браун, Каллен, Моламбі (Хендрік, 67), Хоган (Кін, 56), Перротт (Огбене, 82), Найт (Хуріхейн, 67).

Попередження : Забарний, Ярмоленко, Зінченко – Браун, Леніхан


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK