Миколенко та Коваленко пропустять матч із Шотландією

Обидва гравці збірної України не встигнуть відновитися до поєдинку Ліги націй.
2022 г., 20 вересня, 23:58
Віталій Миколенко / Getty Images
Віталій Миколенко / Getty Images

Захисник Віталій Миколенко та хавбек Віктор Коваленко не зможуть зіграти у виїзному матчі збірної України із Шотландією в рамках Ліги націй.

Раніше на пресконференції головний тренер національної команди Олександр Петраков заявив, що рішення щодо їхньої участі в майбутньому поєдинку прийматиметься за підсумками вечірнього тренування.

Як повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу, обидва гравці пропустили заняття через незначні ушкодження привідного м'яза.

Миколенко кілька разів обійшов поле з м'ячем, а потім спостерігав за роботою партнерів разом із масажистами та лікарями. Коваленко залишився в готелі. Завтра йому буде зроблена МРТ, що дозволить визначити ступінь ушкодження.

Зазначається, що Миколенко та Коваленко розраховують відновитися до наступного поєдинку в Лізі націй проти Вірменії, який заплановано на 24 вересня.

Матч Ліги націй Шотландія - Україна відбудеться у середу, 21 вересня, у Глазго на стадіоні Гемпден Парк. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Ліги націй Шотландія - Україна.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK