Шотландія розгромила Україну у Лізі націй

Шотландська збірна обійшла Україну у турнірній таблиці групи.
2022 г., 21 вересня, 23:42
Перший гол Шотландії / Getty Images
Перший гол Шотландії / Getty Images

У рамках перенесеного першого туру групового етапу Ліги націй збірна Шотландія на своєму полі приймала національну команду України.

Команди жваво розпочали поєдинок, обмінюючись серіями швидких атак. Шотландці діяли закиданнями та подачами, а українські гравці відповідали розрізаючими передачами та сольними проходами.

Перший удар у площину воріт був від Адамса, який прибрав Бондаря і пробив по центру воріт. Шотландці, які перевищують у рості, користувалися подачами. Свої шанси мали Паттерсон та Крісті, але їхні удари головою пройшли повз. Разок помилився і Трубін, не встигнувши зіграти на виході.

За кілька хвилин українські захисники помилилися, що призвело до точного та сильного удару від Армстронга – Анатолій знову надійно зіграв на лінії. Атака України трохи зменшила темп, перейшовши у закидання на Довбика та забігання від Мудрика, але з цим справлялися шотландські футболісти.

Незважаючи на бойову гру у першому таймі, другий – пройшов під тотальним контролем та домінуванням збірної Шотландії. Господарі поля забили на 70-й хвилині: Макгінн продавив Бондаря і послав м'яч точно у кут воріт.

До цього взяття воріт шотландці не реалізували цілу серію моментів, які мали Адамс, Крісті, Армстронг, Тірні та інші.

Шотландська збірна, яка була кращою на полі і хотіла радувати своїх фанатів, продовжила тиснути, що призвело до ще двох голів. Дайкс, який вийшов на поле у ​​другому таймі, за десять хвилин оформив дубль. Обидва голи він забив після подач із кутового.

Українська збірна у другому таймі просто була відсутня на полі, що призвело до розгромної поразки.

У турнірній таблиці групи B1 збірна Шотландії йде на першому місці, маючи очок дев'ять очок, а українська команда із сімома балами йде другою.

Зазначимо, що у наступному турі збірна Шотландії проведе матч із Ірландією, а підопічні Олександра Петракова зіграють із Вірменією (24 вересня).

Шотландія — Україна 3:0
Голи: Макгінн, 71, Дайкс, 80, 87

Шотландія: Гордон — Паттерсон (Гікі, 26), Мактоміней, Генрі, Маккена, Тірні (Тейлор, 85) — С. Армстронг (Фрейзер, 76), Макгінн, Макгрегор, Крісті (Маклін, 85) — Адамс (Дайкс, 77).

Україна: Трубін — Караваєв, Бондар, Матвієнко, Михайліченко — Степаненко (Сидорчук, 46) — Ярмоленко (Циганков, 68), Піхальонок (Зубков, 83), Маліновський, Мудрик (Ігнатенко, 83) — Довбик (Яремчук, 67).

Попередження: Степаненко, Бондар, Яремчук, Маліновський


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK