Англія та Німеччина у результативній перестрілці не зуміли визначити переможця

Англійці вирушать до дивізіону В, так і не здобувши жодної перемоги за шість турів.
2022 г., 26 вересня, 23:52
Англія - Німеччина / Getty Images
Англія - Німеччина / Getty Images

У Лондоні на Вемблі добіг кінця матч останнього туру групового етапу Ліги націй, в якому зустрічалися Англія і Німеччина.

Команди видали надрезультативний поєдинок, при цьому в першому таймі не було забито жодного голу. Запам'яталася лише травма центрбека Манчестер Сіті Джона Стоунза, котрий не зміг продовжити зустріч.

Але вже відразу після перерви гості отримали право на 11-метровий, який успішно реалізував Ілкай Гюндоган.

П'ятнадцятьма хвилинами пізніше Кай Хаверц подвоїв перевагу німецької збірної. Здавалося, що англійці знову зазнають невдачі. Але спочатку один гол відіграв Люк Шоу, після чого лише через три хвилини відновив паритет Мейсон Маунт, що вийшов на заміну.

Як виявилось, це було ще не все. За сім хвилин до кінця поєдинку вже Англія отримала пенальті - Харрі Кейн з "точки" був точний. Здавалося, що команда Гарета Саутгейта все ж таки здобуде першу перемогу, видавши нереальний камбек, але остаточний рахунок матчу встановив той самий Хаверц.

Таким чином Німеччина закінчує цей розіграш Ліги націй на третьому місці, в той час, як Англія залишає найвищий дивізіон із трьома очками після трьох нічиїх і такої ж кількості поразок.

Англія - Німеччина 3:3
Голи: Шоу, 72, Маунт, 75, Кейн, 83 (пен.) - Гюндоган, 52 (пен.), Хаверц, 67, 87.

Англія: Поуп - Стоунз (Вокер, 37), Дайєр, Магвайр - Джеймс, Беллінгем (Хендерсон, 90+1), Райс, Шоу - Фоден (Сака, 66), Кейн, Стерлінг (Маунт, 66).

Німеччина: Тер Штеген - Керер, Зюле, Шлоттербек, Раум (Госенс, 68) - Гюндоган, Кімміх, Хофманн (Вернер, 46), Мусіала (Мюллер, 79), Сане (Гнабрі, 68) - Хаверц (Белла-Кочап, 90).

Попередження: Шлоттербек.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK