Модрич: Виграти перший трофей в історії збірної - це буде здійсненням мрії

Капітан Хорватії налаштований оптимістично.
2023 г., 15 червня, 09:39
Лука Модрич / Getty Images
Лука Модрич / Getty Images

Капіан збірної Хорватії Лука Модріч позитивно оцінив перемогу своєї команди в півфіналі Ліги націй.

Нагадаємо, що 14 червня Хорватія обіграла Нідерланди в драматичному півфіналі 4:2. Сам Лука поставив крапку в цьому матчі, реалізувавши 11-метровий удар.

Хавбек визнав, що на початку матчу хорватам не вистачало швидкості та бажання, проте команда нарешті включилася після голу Крамаріча. Тепер підопічні Даліча мріють про те, щоб завоювати перший трофей в історії збірної.

"Ми провели блискучий матч, рівно як і хотіли. Можливо, не в перші 20 хвилин, але потім ми стали додавати. Після того як Крамарич забив, ми ввімкнули максимальні оберти і діяли дуже здорово. Прикро, що пропустили на останній хвилині, але потім знову проявили характер у додатковий час.

Ми не відчували страху, але окремі моменти можуть змінювати перебіг матчу, як, наприклад, гол наприкінці основного часу. Ми здорово на це відреагували, і тренер вирішив випустити Петковича, який чудово зіграв. Уся команда провела блискучий матч - з першої хвилини до останньої.

Перемога у фіналі стане неймовірним досягненням, але зараз важливо грамотно відновитися, підготуватися до гри. Завтра подивимося, хто нам дістанеться в суперники по фіналу. Виграти перший трофей в історії збірної - це буде здійсненням мрії", - сказав капітан збірної Хорватії.

Нагадаємо, що в четвер, 15 червня, пройде другий півфінал Ліги націй, де зустрінуться збірні Італії та Іспанії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK