Україна - Грузія: де дивитися матч Ліги націй 11.10.2024

Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися поєдинок, а також місце та час його проведення. Команди зустрінуться на груповому етапі Ліги націй-2024/25.
Сьогодні, 11:25
Україна - Грузія: де дивитися матч / УАФ
Україна - Грузія: де дивитися матч / УАФ

У п'ятницю, 11 жовтня, збірна України проведе номінально домашній матч третього туру групового етапу Ліги націй у квартеті B1, зустрівшись із Грузією.

Команда Сергія Реброва невдало розпочала виступи в турнірі, програвши перші два поєдинки Албанії (1:2) та Чехії (2:3). Грузини ж стартували з перемог над чехами (4:1) та албанцями (1:0) і зараз очолюють групу.

Читайте також: Збірна України в Лізі націй: як пов'язано з чемпіонатом світу і все, що потрібно знати про турнір

Матч Україна - Грузія буде зіграний у польському місті Познань на стадіоні Енеа-Арена. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

Джерело: УАФ

Де і коли дивитись матч Україна - Грузія

На ISPORT буде доступна текстова трансляція матчу Україна - Грузія, де можна дивитися поточний хід змагання та подій. Матч розпочнеться 11 жовтня о 21:45 за київським часом.

Окрім того, в Україні поєдинок між українською та грузинською збірними у прямому ефірі покаже відеосервіс MEGOGO. У цьому випадку матч транслюватиме канал MEGOGO Футбол 1. Також трансляція буде доступна на регіональних каналах Суспільного.

Де відбудеться матч Україна - Грузія

Українська збірна через повномасштабне російське вторгнення в Україну змушена проводити свої домашні матчі за межами країни. Національну команду Грузії "синьо-жовті" приймуть у польському місті Познань.

Джерело: Getty Images

Матч Україна - Грузія відбудеться на стадіоні Енеа-Арена (або арена Познань для УЄФА та Ліги націй), який є домашнім для місцевого футбольного клубу Лех і де також проводила свої поєдинки збірна Польщі. Арена приймала три матчі Євро-2012.

Місткість стадіону, де відбудеться матч Україна - Грузія, становить 43 269 глядачів.

Нагадаємо, на ISPORT можна ознайомитися з прогнозом на матч Україна - Грузія.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK