"Теплий прийом та сімейний дух": Ярмоленко - про адаптацію в Аль-Айні

Українець проведе наступний сезон у Еміратах.
2022 г., 27 липня, 12:58
Андрей Ярмоленко / Getty Images
Андрей Ярмоленко / Getty Images

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко у літнє трансферне вікно приєднався до Аль-Айну з ОАЕ на правах вільного агента.

32-річний футболіст вже встиг дебютувати за еміратський клуб. За словами Ярмоленка, його адаптація відбувається на хорошому рівні.

"Мені хотілося б подякувати всім тут за теплий прийом та сімейний дух, який клуб втілює в механізмі спілкування. Усі працюють для підтримки морального духу один одного, включаючи керівництво, медичний персонал та гравців. Це круто.

Я провів із командою близько п'яти днів. У нас безперервна робота та щоденні дворазові тренування – вранці та ввечері. Думаю, не всім легко протягом цього періоду ми це усвідомлюємо та знаємо, що від нас вимагається на закордонному тренувальному зборі”.

Українець поділився враженнями про свою першу гру за еміратський клуб.

"Перший матч на зборах завжди найскладніший для всіх після паузи, але кожен доклав великих зусиль у матчі після короткого періоду підготовки. Ми зробили те, що від нас вимагалося в матчі. Сподіваємося, що тренер задоволений, про що ми дізнаємось у зустрічі, що передує завтрашнє тренування".

Ярмоленко також висловився про зустріч із українськими громадянами.

"Ми, українці, завжди знаходимося поряд. Ми всі хочемо бути єдиними, ми сильні, завжди працюємо, щоб бути один з одним. Хотів би подякувати всім, хто прийшов підтримати команду в матчі проти Ганкофена", - наводить слова Ярмоленко офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, українець уклав контракт із клубом терміном на один рік.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK