"Я поставив його на перше місце": Ребров розкрив подробиці переходу Ярмоленка до Аль-Айну

Сергій Ребров висловився про вибір українського футболіста, який продовжить кар'єру у його команді.
2022 г., 27 липня, 15:00
Сергій Ребров / alainclub.ae
Сергій Ребров / alainclub.ae

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко у літнє трансферне вікно приєднався до Аль-Айну з ОАЕ на правах вільного агента.

Головний тренер еміратського клубу Сергій Ребров поділився подробицями підписання футболіста. За словами фахівця, керівництво клубу саме запропонувало йому підписати українця.

"Клуб сам вийшов на Вадима Шаблія, після чого в мене запитали, чи мені цікавий Ярмоленко. Серед усіх гравців, яких мені пропонували на цю позицію, я поставив Андрія на перше місце".

Ребров оцінив перспективи для Ярмоленка в Аль-Айні

"Я добре знаю його якості, наскільки він комунікабельний, наскільки безболісно він увіллється в будь-який колектив чи лігу. Радий, що цей трансфер відбувся. Мені самому не подобається довго сидіти на одному місці. Потрібні нові зв'язки, потрібно розвиватися, цікавитися іншою культурою. Думаю , чемпіонат ОАЕ буде досить цікавим для Андрія".

Читайте також: Ярмоленко дебютував за Аль-Айн

Український тренер заявив, що Ярмоленко сам обрав перебратися до Аль-Айну.

"Я не вмовляв його переходити до Аль-Айну. Тільки назвав йому переваги клубу. Право вибору було тільки у нього та його родини. Вболівальники в Україні мають поважати цей вибір. Впевнений, що тут він не втратить кваліфікацію та допоможе збірній України у важливих матчах", - розповів Ребров в інтерв'ю Football Hub.

Раніше український футболіст розповів про адаптацію в еміратському клубі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK