Президент ФІФА залишив жіночий ЧС-2023, полетівши на Таїті

Раніше Джанні Інфантіно закликав більш шанобливо ставитися до жіночого футболу.
2023 г., 28 липня, 18:25
Джанні Інфантіно / Sky Sports
Джанні Інфантіно / Sky Sports

Президент ФІФА Джанні Інфантіно залишив жіночий чемпіонат світу-2023 менш ніж через тиждень після його старту, пропустивши чотири ігрових дня, повідомляє Sky Sports.

Сам Інфантіно закликав до того, щоб до чемпіонату світу серед жінок ставилися з такою самою повагою, як і до чоловічого турніру. Це сталося, коли він критикував телемовців за те, що вони пропонували замало грошей за права на трансляцію.

За інформацією джерела, приватний літак Інфантіно покинув Таїті 17 липня, після чого він перебував у Новій Зеландії протягом восьми днів. Але 25 липня він повернувся на Таїті.

Варто зазначити, що Інфантіно не відвідав жодного матчу в Австралії, а в самій країні він не був із 2020 року, коли вона отримала права на проведення турніру.

Читайте також: Судді АПЛ компенсуватимуть час так само, як це було на ЧС-2022

ФІФА повідомляє, що президент організації повернеться на турнір. Інфантіно опублікував пост у Instagram зі словами "Цей рік — рік жінок, і майбутнє належить жінкам".

Примітно, що акаунт Інфантіно в Instagram продовжує публікувати офіційні зображення з матчів, приховуючи той факт, що він залишив Нову Зеландію.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK