Луческу: Попов припустився помилок, які неприпустимі для професійного гравця

Румунський фахівець підбив підсумки минулої гри своїх підопічних.
2022 г., 7 жовтня, 09:34
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев
Мірча Луческу / ФК Динамо Киев

Київське Динамо зазнало третьої поразки поспіль на груповій стадії Ліги Європи, поступившись французькому Рену з рахунком 1:2.

Після матчу головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу прокоментував гру своєї команди, порівнявши цей поєдинок із попередніми проти Фенербахче та АЕКу. Слова Луческу було наведено офіційним сайтом клубу.

"Прикро, що ми сьогодні програли. Добре розпочали гру, демонстрували непогану техніку та швидкість, нам вдавалося впоратися з атаками суперника. Але наприкінці матчу ми втратили концентрацію, як уже траплялося в матчах з Фенербахче та АЕКом. У майбутньому ми повинні виправити ці помилки і бути абсолютно зосередженими".

"Ренн - це дуже хороша команда, у них є динаміка і швидкість, вони вдало грали на перехопленнях. У наступних матчах потрібно докласти максимальних зусиль і зробити все можливе і неможливе, щоб виправити турнірну ситуацію".

Луческу вкотре згадав, що великі складнощі виникають через переїзди команди.

"Ми весь час перебуваємо в дорозі, переїжджаємо між Львовом, Краковом та іншими містами, тому ми не маємо можливості повністю зосередитися на підготовці. Але в такій складній ситуації ми докладемо всіх зусиль, щоб досягти позитивних результатів".

Також було пояснено причину, чому у старті на вістрі атаки вийшов Артем Бєсєдін.

"Я вибрав сьогодні Бєсєдіна, тому що він міг нав'язати боротьбу двом сильним центральним захисникам – Родону та Теате. Вважаю, що Артем зіграв дуже добре. Подивимося, можливо, в наступному матчі вийде інший нападник, адже ми граємо кожні три дні і попереду ще довгий турнірний шлях”.

Читайте також: Сльозогінний газ, гумові кулі та смерть фаната: матч Хімнасія - Бока Хуніорс призупинили через заворушення

Не залишилася поза увагою гра Дениса Попова, який нещодавно повернувся з лікарняного.

"Так. Попов зробив помилки, які неприпустимі для професійного гравця. Він тричі намагався робити передачі на Сидорчука, якого накривав опонент".

"У цих моментах ми втрачали м'яч, і Ренн отримував можливості для дуже небезпечних контратак. Можна робити діагональ із центру поля на фланг, але діагональ із флангу до центру може призвести до перехоплення м'яча суперником та гольового моменту".

Луческу підтримав рішення Іспанії та Португалії прийняти Україну у свою спільну заявку на проведення чемпіонату світу-2030.

"Це чудове рішення. Чемпіонат світу - дуже важлива подія, завдяки якій Україна може вийти на міжнародну арену і здобути популярність у всьому світі. Тим більше, в Україні нещодавно було збудовано чотири великі стадіони, які можуть прийняти матчі мундіалю".

Поки команда готується до наступного туру УПЛ, соціальні мережі продовжують висловлювати свою думку щодо останньої гри киян.

Нагадаємо, що зустріч у відповідь Динамо і Ренна відбудеться в четвер, 13 жовтня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK