Шахтар - Ренн: онлайн-трансляція матчу 16.02.2023 Ліги Європи

Команди зустрінуться у поєдинку Ліги Європи-2022/23. Дивись онлайн трансляцію матчу Шахтар - Ренн на ISPORT.ua.
2023 г., 16 лютого, 19:25
Шахтар Донецьк / Getty Images
Шахтар Донецьк / Getty Images

У четвер, 16 лютого, у рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться матч між донецьким Шахтарем та французьким Ренном.

Не зумівши вийти у плей-оф Ліги чемпіонів, команда Ігора Йовічевича продовжить свої виступи у другому за статусом єврокубку Старого Світу, де вони мають двічі зустрітися з командою, яка вже перемагала кілька разів українську команду цього сезону.

Матч пройде у Варшаві на стадіоні Війська Польського. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Дивитися онлайн трансляцію матчу Шахтар - Ренн

На ISPORT буде доступна безкоштовна трансляція онлайн поєдинку. Трансляція матчу Шахтар - Ренн буде доступна в цій новині 16 лютого і почати дивитися її онлайн можна починаючи з 19:45 по Києву. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні матч 1/16 фіналу Ліги Європи між Шахтарем та Ренном покаже відеосервіс Megogo. В даному випадку поєдинок транслюватиме канал "MEGOGO Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

Кваліфікувавшись в одну групу Ліги чемпіонів з мадридським Реалом, РБ Лейпцигом і шотландським Селтіком, донецький Шахтар перевершив усі очікування: поки багато експертів прогнозували провал, "гірники" примудрилися заробити шість очок, до останнього туру претендуючи на вихід у плей-оф.

У першому турі Шахтар сенсаційно розгромив німців (4:1), відправивши у відставку Доменіко Тедеско. Потім були нічия з Селтіком (1:1) і поразка від Реала (1:2). У зустрічах у відповідь була симетрична нічия з шотландцями (1:1) і несподівана нічия з "бланкос" (1:1). На жаль, у вирішальному матчі РБ Лейпциг взяв реванш (0:4) та вибив "гірників" у Лізі Європи.

Ренн не зазнав жодної поразки на стадії групового етапу. Головним конкурентом у боротьбі за перше місце, як виявилося, був турецький Фенербахче, а не київське Динамо, яке вибило турків у кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Червоно-чорні" двічі обіграли "біло-синіх" (2:1, 1:0) і двічі організували результативну нічию з Фенербахче (2:2, 3:3). Обігравши АЕК у першому турі (2:1), команда Бруно Женезіо не змогла повторити свій успіх в останньому турі, втративши не лише очки (1:1), а й шанси на пряму путівку до 1/8 фіналу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK