Барселона - Манчестер Юнайтед 2:2: огляд матчу та результат гри 16.02.2023

Доля команд вирішитися у матчі-відповіді.
2023 г., 16 лютого, 21:43
Барселона - Манчестер Юнайтед  / Getty Images
Барселона - Манчестер Юнайтед / Getty Images

У четвер, 16 лютого, у рамках першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи Барселона приймала Манчестер Юнайтед.

У першому таймі команди почали відразу штурмувати ворота суперника. Ініціатива переходила від клубу до клубу кожні кілька хвилин, тим самим обмінюючись небезпечними моментами.

За підсумками першої половини рахунок у щоглі залишився незмінним, проте друга частина гри змогла порадувати голами фанатів.

Спочатку після подачі з кутового відзначився захисник Барселони Маркус Алонсо. Іспанець ударом головою вивів свій клуб уперед, проте радість каталонців тривала недовго через активність Маркуса Решфорда.

Англієць спочатку влучив у ворота тер Штегена ударом у ближній кут, а через пару хвилин все той же Маркус віддав прекрасний асист, який змусив Жюля Кунде зрізати м'яч у свої ворота.

Цей розклад подій не зовсім задовольняв Барселону, тому гравці кинулися активно в атаку. В одному з таких випадів Рафінья скористався плутаниною в штрафному майданчику МЮ. Бразилець віддавав пас на Левандовські, проте м'яч пройшов повз поляка та захисників суперника, спокійно залетівши у ворота.

У час, що залишився, Барселона намагалася з позиційних атак вирвати для себе перемогу, а Манчестер Юнайтед більше розраховував на контратаки, проте цей неймовірно результативний матч все ж таки завершився внічию з рахунком 2:2.

Статистика матчу Барселона - Манчестер Юнайтед у 1/16 фіналу Ліги Європи

Барселона - Манчестер Юнайтед 2:2
Голи: Алонсо, 50, Рафінья, 76 - Решфорд, 53, Кунде, 59 автогол

Очікувані голи (xG): 1,28 – 2,31
Володіння м'ячем: 58% - 42%
Удари: 17 - 17
Удари у ворота: 7 - 5
Фоли: 10 - 12

Барселона: тер Штеген, Араухо, Алонсо (Крістенсен, 67), Кунде, Альба (Бальде, 67), Кессіе (Фаті, 67), де Йонг, Педрі (Серджі Роберто, 41), Гаві, Левандовські, Рафінья (Ферран Торрес,  83).

Манчестер Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бісака, Варан, Шоу, Маласіа, Бруну Фернандеш, Каземіро, Фред, Вегорст, Решфорд, Санчо (Гарначо, 82).

Попередження: Альба (30), Варан (43), Каземіро (65), Маласіа (72), Гаві (73).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK