Ренн - Шахтар: прогноз на матч 23.02.2023 Ліги Європи

Команди зустрінуться у поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 23 лютого, 10:05
Ренн - Шахтар / ФК Шахтер Донецк
Ренн - Шахтар / ФК Шахтер Донецк

У четвер, 23 лютого, у Франції відбудеться другий матч протистояння 1/16 фіналу Ліги Європи-2022/23, в якому зійдуться Ренн та донецький Шахтар.

У першому матчі "гірники" зуміли здобути позитивний результат, здобувши важливу перемогу - 2:1. Поєдинок пройде на стадіоні Руазон-Парк. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Коефіцієнт та ставки на матч 1/16 фіналу Ліги Європи Ренн – Шахтар

Аналітики та експерти вважають, що фаворитом цієї зустрічі є французи.

Прогноз букмекерів на матч Рен - Шахтар:

  • перемога Ренна - 1,68
  • нічия - 4,1
  • перемога Шахтаря - 5,0

На думку букмекерів, у другій грі очікується від команд більше двох забитих голів. Якщо вас цікавлять ставки, то можна ризикнути і поставити на результат "Тотал більше 2,5" з коефіцієнтом 1,76.

При цьому, судячи з коефіцієнтів, букмекери вірять, що голами відзначаться обидві команди - на такий результат приймаються ставки з коефіцієнтом лише 1,76.

Читайте також: Ренн - Шахтар: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

Статистика протистояння Ренн - Шахтар

У своїй історії команди зустрічалися лише раз до плей-офф цього єврокубкового сезону. Ця зустріч була в 2005 році, де Шахтар мінімально обіграв Ренн. З урахуванням поєдинку, що пройшов, Шахтар має на своєму рахунку вже дві перемоги.

Ренн - Шахтар
0 Перемоги 2
1 Голи 3

У першій зустрічі 1/16 фіналу Ліги Європи у складі Шахтаря відзначилися Криськів та Бондаренко, який реалізував пенальті. У складі французької команди голом відзначився Екамбі.

Шахтар - Ренн 2:1
Голи: Криськів, 11, Бондаренко, 45 (пен.) – Екамбі, 59

Шахтар: Трубін — Конопля, Бондар, Матвієнко, Михайличенко — Степаненко — Зубков, Бондаренко, Судаков, Криськів (Петряк, 77) — Траоре (Сікан, 76).

Ренн: Манданда — Спенс, Омарі, Белосьян, Трюффер — Доку (Салах, 71), Бурежо, Угочукву (Маєр, 78), Токо Екамбі (Сантамарія, 78) — Калімуендо (Мелінг, 86), Гуїрі (Д. Дуе, 71).

Попередження: Степаненко, Михайличенко, Зубков — Бурежо, Угочукву, Омарі

Зазначимо, що напередодні матчу-відповіді Ренн у рамках чемпіонату Франції на своєму полі обіграв Клермон (2:0). Шахтар ігор не проводив, адже чемпіонат України на паузі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Ренн

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK