Спонсор збірної України представив форму пітерського Зеніту, у компанії прокоментували ситуацію

Склалася дуже неприємна ситуація.
2023 г., 3 березня, 20:27
Олександр Караваєв / Getty Images
Олександр Караваєв / Getty Images

Російські команди зеніт, ахмат і цска представили нові форми, технічним спонсором яких стала компанія Joma.

Нагадаємо, що саме ця компанія співпрацює зі збірною України, а також саме вона зробила форму з гаслом "Слава Україні" для Євро-2020.

У зв'язку з цим львівські Карпати вже заявили, що розривають співпрацю з Joma. Новим технічним спонсором львів'ян стане Nike. УАФ поки ситуацію не коментувала.

Натомість своїм коментарем поділився офіційний дистриб'ютор Joma Ukraine. За їхніми словами, вони здивовані не менше за вболівальників.

"Шановні вболівальники, ми не менше за вас здивовані та обурені новиною про те, що Joma стає технічним спонсором одного з російських клубів. Наша компанія є на 100% українською, де працюють справжні патріоти України.

З перших днів війни ми підтримуємо наші Збройні Сили, закуповуючи і передаючи на фронт все необхідне для нашої перемоги. Деякі наші співробітники зараз перебувають у лавах ЗСУ.

Ми не маємо подвійного погляду на цю ситуацію, наша позиція однозначна. Спонсорство російського спорту - це безвідповідальні дії, які ми не можемо підтримувати. Але ми маємо дочекатися офіційної інформації.

Наразі ми звернулися до центрального офісу компанії Joma Sport за роз'ясненнями та офіційним коментарем з приводу цієї ситуації".

Нагадаємо, що на нашому сайті ви можете стежити за всіма матчами поточного дня.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Joma

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK