Ребров прокоментував можливе призначення в збірну України

Українець заявив, що не збирається вносити якусь конкретику стосовно свого майбутнього до завершення контракту з Аль-Айном.
2023 г., 21 квітня, 21:35
Сергій Ребров / Getty Images
Сергій Ребров / Getty Images

Сергій Ребров укотре прокоментував чутки про призначення на посаду наставника збірної України.

Фахівець заявив, що не вважає себе єдиним кандидатом на це місце і не коментуватиме своє майбутнє до завершення контракту з Аль-Айном.

"Я хочу максимально зосередитися на своїй команді. І я не збираюся нічого коментувати, ніякі публікації. Тому що зараз, якщо Ребров щось не прокоментував, то в нього є щось за спиною. Вважають, що я щось приховую.

Я поважаю свою країну, поважаю національну збірну своєї країни, поважаю тих тренерів, які працювали і працюють там. І, якщо ви запитаєте мою думку, то я скажу, що в Україні достатньо кваліфікованих тренерів, роботу яких я поважаю, і які працюють в Україні. Той же Юрій Вернидуб, Роман Григорчук, той же Віктор Скрипник. Вони працюють і роблять це успішно багато років. Я вважаю, що Ребров - це не єдиний кандидат на позицію головного тренера національної команди. Я назвав багато тренерів, які гідні збірної. Той же Юрій Калитвинцев може претендувати".

Також він висловився про можливість залишитися в арабському клубі.

"Ті коментарі, які доходять звідси - я коментую своє майбутнє місцевим журналістам. І якщо там хтось почув слово "Іншалла" і якось його переклав... Хто бував в ОАЕ, знає, що це слово вимовляють тут після багатьох ситуацій. І слово "Іншалла" має на увазі взагалі все. Дасть Бог - значить дасть. Не дасть - теж добре. Це слово означає: "Окей, почекайте і ви про все дізнаєтеся". А зараз це слово інтерпретують, ніби я сказав "Дасть Бог і я продовжу контракт з Аль-Айном". 

Ще раз, я поважаю свою команду, свою роботу, ще більше я поважаю національну збірну своєї України. Але це питання не до мене, а до асоціації. Я вважаю, що це мають коментувати не журналісти, а представники УАФ. А не адресувати це все до мене. Тому що зараз складається враження, що всіх уже Ребров дістав. А я сиджу тут, спокійно працюю і взагалі нічого про це не знаю, коли мені дзвонять мої друзі і кажуть: "Слухай, те, що відбувається в Україні, це не нормально".

Тому зараз я хотів би ще раз прокоментувати ту ситуацію, яка є, і ще раз сказати: я ніколи не відмовлявся працювати зі збірною України. Особливо в тій ситуації, в якій перебуває наша країна. Але я хочу, щоб усі поважали мене і мій контракт з Аль-Айном, дали мені допрацювати, і тоді я ухвалю рішення", - заявив українець в інтерв'ю каналу Бомбардир

Нагадаємо, що збірну України з приставкою В.О. очолює Руслан Ротань.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Україна Сергій Ребров

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK