Срна назвав причину звільнення ван Леувена із Шахтаря

Новий наставник донецького клубу дав велике інтерв'ю.
2023 г., 20 жовтня, 12:25
Даріо Срна / fcshakhtar.com
Даріо Срна / fcshakhtar.com

Новий головний тренер Шахтаря Даріо Срна прокоментував звільнення екс-наставника клубу Патріка ван Леувена.

"Я погодився на інтерв'ю, тому що багато питань до мене та клубу. Я ніде нічого не коментував, тому хотілося б роз'яснити цю ситуацію. Запрошення Патріка було пов'язане з тим, що він показував дуже добрий, видовищний футбол у Зорі – до останніх двох турів боровся за чемпіонство, потрапив до Ліги конференцій і зробив дуже хороший результат, і він сам себе зі своєю якістю гри та результатами привів у Шахтар, звичайно, ми знали, що кожному тренеру спочатку в Шахтарі буде важко. і Йовічевіч, і Де Дзербі – всі вони зазнавали певних складнощів, а ми завжди йшли їм назустріч, допомагали”.

Читайте також: Срна - гравцям: Буде грати тільки той, хто готовий битися за Шахтар

"Ми знали, що з початку міжсезоння до Патріка приїхали збірки трохи пізніше після чемпіонату Європи U21, були травми: у Судакова – одразу операція, у Степаненка – коліно. Тому ми пройшли через дуже важкий період, мали терпіння, надавали підтримку, як і кожному тренеру Шахтаря, але настав день, коли ми повинні сказати чесно і відверто, щоб бути перед нашими вболівальниками чесними і справедливими, що у нас, на жаль, не вийшло. всім. Ми не могли знайти спосіб грати в шахтарський футбол. І можу тільки сказати Патріку та тренерському штабу дякую за хорошу роботу, але ми вирішили йти іншим шляхом. Йому бажаємо найкращого, успіхів та відмінних спортивних результатів", - сказав Срна в інтерв'ю клубному. ютуб-каналу.

Нагадаємо, на даний момент Шахтар після дев'яти зіграних матчів із 18 очками посідає третє місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Даріо Срна

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK