Зоря - Рух 0:0: огляд матчу та результат гри 04.12.2023

Жодна із команд не напрацювала на перемогу.
2023 г., 4 грудня, 15:05
Зоря - Рух / УПЛ
Зоря - Рух / УПЛ

У понеділок, 4 грудня, в Ужгороді на стадіоні Авангард відбувся матч шістнадцятого туру Української Прем'єр-ліги між Зорею та Рухом.

Львів'яни на правах фаворита активніше розпочали поєдинок, але під кінець тайму луганчани перехопили ініціативу. Проте відмінно зіграв Дмитро Ледвій, який здійснив кілька хороших сейвів.

Після перерви картина змінилася кардинально. Тепер настала черга номінальних гостей тримати під тиском оборону суперника.

Але й у цьому випадку атака капітулювала: Олександр Сапутін та каркас його воріт врятували команду Юрія Коваля від поразки.

У підсумку команди поділили очки: Зоря залишається в зоні вильоту з 11-ма очками в активі, а Рух втратив можливість наблизитися до лідерів чемпіонату. Львівський колектив залишається п'ятим, маючи 25 балів.

Статистика матчу Зоря - Рух 16-го туру УПЛ

Зоря - Рух 0:0

Володіння м'ячем: 43% - 57%
Удари: 7 - 6
Удари в площину: 3 - 1
Фоли: 13 - 16
Атаки: 95 - 94

Зоря: Сапутін - Батагов, Джордан (Данченко, 60), Боль - Кирюханцев, Мішньов, Нагнойний (Азіангбе, 82), Чурко - Антюх (Горбач, 60), Герреро, Алефіренко (Бугай, 82).

Рух: Ледвій - Сич, Слюбик, Дідик, Роман - Плюман (Підгурський, 80), Сапуга, Пастух - Квасниця, Карабін (Федор, 70), Рунич (Соломон-Отабор, 69).

Попередження: Нагнойний, Герреро - Рунич.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK