Пушич: Матч у Японії Шахтар провів заради України, її людей та доброї справи

Наставник "помаранчево-чорних" розповів про цілі нещодавньої подорожі до Японії.
2023 г., 26 грудня, 10:31
Шахтар - Авіспа / Getty Images
Шахтар - Авіспа / Getty Images

Нещодавно, 18 грудня, Шахтар провів у Японії благодійний матч проти Авіспа Фукуока, який завершився результативною нічиєю 2:2.

В інтерв'ю клубному сайту головний тренер "гірників" Маріно Пушич розповів про подорож до Японії та про важливість цієї гри.

"Було досить складно вирушити в дорогу одразу після гри Ліги чемпіонів і з відчуттям того, що сезон завершено. Здається, загалом ми провели в літаку 44 години, що неймовірно. Але ми знали, заради чого це робимо. Як ви сказали, це все заради України, людей та доброї справи. Це благодійна гра", - сказав Пушич.

"Зважаючи на реакцію і вдячність людей, дуже радію, що ми це зробили. Так, було непросто – це тривала подорож, яка забрала чимало енергії, але ми представили країну і привернули увагу до ситуації в Україні, а ще зібрали кошти на добрі справи".

"Дуже пишаюся всіма своїми гравцями та кожним у клубі, хто був з нами й доклав багато зусиль. Щасливий, що ми це зробили!".

Читайте також: Футбол сьогодні: Ювентус - Мілан, матчі Ліверпуля, МЮ, Жирони, Челсі, Баварії, Баєра та ігри УПЛ

Раніше стало відомо, що колишній тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі, який нині очолює Брайтон, може повернутися до Італії, щоб очолити один із її топ-клубів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK