Морозюк: Хочу відрубати руку Сьоміну

Екскапітан киян має намір розправитися з представником рф.
13 липня, 08:50
Микола Морозюк / ФК Динамо Киев
Микола Морозюк / ФК Динамо Киев

Колишній футболіст збірної України та Динамо Микола Морозюк розповів про своє ставлення до екс-тренера команди Юрія Сьоміна.

За словами українського гравця, російський тренер дав результат у складі київської команди, але зараз, коли він підтримує війну проти України, він готовий завдати йому фізичної шкоди.

Читайте також: Гераскевич: росія вбила мою однокласницю

"Як тренер Сьомін мені подобався, він приніс багато нового в Динамо, при ньому заграло багато молодих гравців. За цей період нічого поганого я не скажу. Що з ним сталося зараз, мені складно сказати. Напевно, він належить до тих людей, які отримали статки на росії, і не хоче нічого змінювати.

Сьомін просто пливе за течією. Можливо, він ідейний пропутинець, хер його знає, я не знаю його, як людину. Сьомін мені нічого поганого не зробив, але дивлячись зараз на його дії, хочеться відрубати йому руку, настільки я не терплю росіян", - наводить слова Морозюка sport-express.ua.

Сьомін тренував Динамо з 2008 по 2009 і з 2010 по 2012 роки. Разом із командою він виграв чемпіонат і Суперкубок України.

Раніше повідомлялося, що суперник Динамо в кваліфікації Ліги чемпіонів зіграє на турнірі в росії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK