Зоря - Олександрія 1:2: огляд матчу та результат гри 17.08.2024

Команда Руслана Ротаня на старті чемпіонату виграла два матчі з двох.
17 серпня, 15:38
Олександрія / ФК Александрия
Олександрія / ФК Александрия

У суботу, 17 серпня, в Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського відбувся матч третього туру УПЛ між Зорею та Олександрією.

До цієї зустрічі команди підходили з максимумом набраних очок, а тому в цей день хтось повинен був зазнати перших втрат.

У першому таймі обидві сторони були активними практично в рівній мірі, але забити вдалося тільки підопічним Руслана Ротаня.

На 23-й хвилині Безерра отримав м'яч на вході в штрафний, після чого завдав удару в дальній кут, з яким не впорався Микита Турбаєвський.

А через дев'ять хвилин Кирило Ковалець красиво виконав штрафний удар, пробивши під стінкою. Однак потім автор гола зазнав ушкодження і на другий тайм він не вийшов.

А там "чорно-білим" вдалося швидко відіграти один м'яч: Ігор Кирюханцев виконав кутовий, а Джордан потужним ударом головою вразив ближню "дев'ятку".

Луганчани продовжили посилювати тиск на суперника в спробах відігратися. Але за практично всю другу половину вони так і не змогли врятуватися, незважаючи на всі моменти, які вони створили.

Таким чином Олександрія виграла і другий свій матч, наздогнавши за очками Зорю, яка вперше в новому сезоні пішла з поля в ролі переможеної.

Статистика матчу Зоря - Олександрія третього туру УПЛ

Зоря - Олександрія 1:2
Голи: Джордан, 51 - Безерра, 23, Ковалець, 32.

Володіння м'ячем: 49% - 51%
Удари: 8 - 9
Удари в площину: 4 - 4
Фоли: 13 - 8

Зоря: Турбаєвський - Тронтель, Нваезе (Кораблін, 64), Джордан, Вантух (Жуніньо, 46) - Яцик, Мічин (Дришлюк, 46), Башич - Кирюханцев (Вакула, 65), Герреро (Горбач, 78), Антюх.

Олександрія: Єрмаков - Кравченко (Кампос, 71), Копина, Шабанов, Мартинюк - Ковалець (Смирный, 46), Калюжний, Шостак (Мишньов, 66) - Безерра, Філіппов (Погорілий, 85), Шулянський (Костишин, 71).

Попередження: Нваезе, Дришлюк - Калюжний.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK