Верес - Кривбас 0:2: огляд матчу та результат гри 18.08.2024

Криворізький клуб частково реабілітувався за поразку від Вікторії у Лізі Європи.
18 серпня, 17:40
Кривбас - Верес / https://www.instagram.com/fckryvbas/
Кривбас - Верес / https://www.instagram.com/fckryvbas/

У неділю, 18 серпня, у Рівному на стадіоні Авангард відбувся матч третього туру Української Прем'єр-ліги, в якому Верес приймав Кривбас.

Гості приїхали на гру після другої поразки від чеської Вікторії та вильоту з кваліфікації Ліги Європи, а тому вони напевно були налаштовані відреагувати на ці події.

Так воно і вийшло. На 12-й хвилині Прінс Аду першим опинився на добиванні і в падінні відправив м'яч у сітку воріт суперника.

У середині першого тайму господарі поля ще й залишилися в меншості після того, як Максим Сміян отримав другу жовту картку.

Але й Кривбасу було чим відповісти - одразу після перерви команда Юрія Вернидуба вирівняла склади за рахунок прямої червоної картки у виконанні Олександра Романчука, який перервав вихід Віталія Дахновського на "побачення" з воротарем.

У рівних, але вкорочених складах гра не дуже вражала. І все ж ще один гол уболівальники побачили. За десять хвилин до кінця основного часу Тимур Стецьков реалізував пенальті і встановив остаточний рахунок зустрічі.

Кривбас здобув другу перемогу в сезоні, яка підняла його на шосту сходинку таблиці чемпіонату. Верес зі свого боку залишається з одним очком в активі, посідаючи 14-те місце.

Читайте також: ЛНЗ оформив вольову перемогу над Рухом

Статистика матчу Верес - Кривбас третього туру УПЛ

Верес - Кривбас 0:2
Голи: Аду, 12, Стецьков, 81 (пен.).

Володіння м'ячем: 50% - 50%
Удари: 7 - 9
Удари в площину: 2 - 5
Фоли: 11 - 14
Атаки: 101 - 87

Верес: Кожухар - Протасевич (Гакман, 62), Гончаренко, Вовченко, Сміян - Шарай, Кучеров (Кльоц, 75), Сікейра, Дахновський (Куція, 63) - Степанюк (Луан, 63), Гайдучик (Мрвальєвич, 72).

Кривбас: Клищук - Понєдєльнік, Романчук, Стецьков, Дібанго (Драмбаєв, 56) - Бізімана (Конате, 56), Вакулко (Бандейра, 87), Кузик, Луньов (Хомченовський, 46), Соса - Аду (Кожушко, 64).

Попередження: Сміян, Гончаренко - Луньов.

Вилучення: Сміян, 28 (друга жовта картка) - Романчук, 51 (пряма червона картка).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK