Маркевич оцінив перспективи Карпат в УПЛ - відверта заява легенди

Мирон Богданович бажає успіху своєму колишньому клубу.
25 серпня, 11:40
Мирон Маркевич / ФК Карпаты Львов
Мирон Маркевич / ФК Карпаты Львов

Легендарний український фахівець Мирон Маркевич, який влітку покинув пост наставника львівських Карпат, заговорив про своє відношення до "левів" та оцінив їх перспективи в УПЛ:

Читайте також: "Та заради Бога": Маркевич заговорив про продовження тренерської кар'єри

"Я з 1963 року вболіваю за Карпати і ніколи не пропускав жодної гри команди. А тим більше що неодноразово її тренував. І я ще раз скажу, що дуже радий тому, що зі мною львівська команда повернулася до Прем'єр-ліги. Абсолютно ніяких відчуттів з мого боку немає. Бажаю Карпатам успіху.

Зараз перебуваю в Харкові, в одному з моїх улюблених міст. Другий день насолоджуюся його футбольною атмосферою, згадуючи хороші роки, проведені в Металісті. Сьогодні був присутній на матчі за перше місце в першості Харкова, де нагороджував футболістів. Дещо привіз нашим хлопцям, які перебувають на Сході країни.

Завтра братиму участь у турнірі ветеранів у Шарівці. До речі, команда Шарівка виграла сьогодні чемпіонат міста, з чим вітаю президента клубу Віктора Войтенка, який є моїм хорошим товаришем. Деякий час ще буду в Харкові, адже тут у мене тільки позитив", - цитує Маркевича UA-Football.

Нагадаємо, Карпати у новому сезоні УПЛ набрали 4 турнірних пункти в трьох іграх. Завтра, 26 липня, підопічні Владислава Лупашка зіграють проти ЛНЗ.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мирон Маркевич

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK