Венгер: ЧС-2022 – останній шанс для Мессі, Роналду, Неймара

Французький фахівець висловився про майбутній турнір.
2022 г., 20 листопада, 10:54
Арсен Венгер / Getty Images
Арсен Венгер / Getty Images

Екс-тренер Арсеналу Арсен Венгер поділився думкою про зірок, для якого ЧС-2022 стане останнім.

"Вважаю, цей чемпіонат світу – останній шанс для відмінних гравців, які демонстрували нам свій талант упродовж останніх 10-15 років. Вони приїдуть на турнір, думаючи: "Тепер чи ніколи".

Здорово це бачити, тому що Мессі, Роналду, Неймар та Бензема – серед найкращих гравців світу.  Левандовськи – теж. Усі вони думатимуть: "Це мій шанс".

Читайте також: Яка топова збірна провалиться і останні спроби Мессі та Роналду: головні інтриги чемпіонату світу в Катарі

Нашому виду спорту поталанило, бо він зав'язаний на техніці. Незважаючи на зростаючу інтенсивність, наприкінці матчу ти дивишся, хто зробив різницю, хто приніс перемогу, і це гравці з гарним баченням поля, які мають техніку, яка дозволяє їм реалізувати це бачення.

Якщо науку погано використовувати, вона може завдати шкоди. Гравці занадто залежатимуть від даних і перестануть грати вільно. Тому науку потрібно використовувати правильно, вона має заохочувати ухвалення зухвалих рішень. Якщо цього не буде, то вона зашкодить якості гри", – сказав він у інтерв'ю Daily Mail.

Нагадаємо, у неділю, 20 листопада, стартує чемпіонат світу з футболу у Катарі. У матчі-відкриття зіграють збірні Катару та Еквадору.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ЧС-2022 Арсен Венгер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK