Данія – Туніс: прогноз на матч чемпіонату світу 22.11.2022

Команди зустрінуться у першому турі чемпіонату світу-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 22 листопада, 11:02
Данія - Туніс: прогноз на матч
Данія - Туніс: прогноз на матч

У вівторок, 22 листопада, розпочнеться перший тур для команд з груп C і D. В другому матчі дня зустрінуться команда-сюрприз Євро-2020 та міцна збірна з півночі Африки, та незважаючи на очевидного фаворита зустрічі, нас очікую напружене протистояння.

Матч Данія - Туніс почнеться о 15:00 за київським часом на стадіоні Едьюкейшн Сіті в Ер-Райяні.

Данія має намір підтвердити, що їх успіх на Євро-2020 не був випадковістю, і що фаворитами групи разом з Францією вони вважаются не просто так. А Туніс буде намагатись в перший раз в своїй історії вийти з групи на мундіалі і навряд просто так пропустить європейців вперед.

Коефіцієнт та ставки на матч першого туру ЧС-2022 Аргентина – Саудівська Аравія 22 листопада

Збірні Данії та Туніса грають в групі D, де окрім них є також Франція та Австралія.

Букмекери вважають, що в матчі Данія - Туніс європейська збірна є фаворитом, а от в африканців віри практично немає.

Прогноз букмекерів на матч Данія - Туніс:

  • Перемога Данії: 1,52
  • Нічия: 4,1

  • Перемога Туніса: 8,1

Букмекери не очікують від матчу великої кількості голів. На те, що команди заб'ють більше трьох м'ячів коефіцієнт дорівнює 2,27, а от на те, що меньше - 1,71. Якщо вас цікавлять ставки, то варто зауважити, що на гол Данії коефіцієнти складають 1.16, а на гол Туніса - 1,98. На те, що відмітятся обидві команди, коефіцієнт 2,40.

Статистика протистояння між Данією та Тунісом

Команди зустрічались лише один раз рівно 20 років тому в рамках товариського матчу. Цікаво, але зараз команди в рейтингу ФІФА розділяє як раз 20 сходинок: Данія 10-та, а Туніс відповідно 30-й.

Данія - Туніс

1   Перемоги   0

Нічиї 0

Голи 1

В тій останній і єдиний зустрічі датська збірна змогла вирвати перемогу на 67 хвилині, завдяки голу Еббе Санда. До цього відзначались Гронк'яр за Данію та Жазірі за Туніс.

Зазначимо, що у другому турі групового етапу чемпіонату світу збірна Данії зіграє із Францією, а Туніс – з Австралією. Обидва матчі відбудуться 26 листопада.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK