Бельгія – Канада: прогноз на матч чемпіонату світу 23.11.2022

Команди зустрінуться у першому турі чемпіонату світу-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 23 листопада, 12:35
Бельгія – Канада: прогноз на матч
Бельгія – Канада: прогноз на матч

У середу, 23 листопада, розпочнеться перший тур для команд із груп E та F. В останньому матчі дня змагання зіграють збірні Бельгії та Канади.

Матч Бельгія - Канада відбудеться о 21:00 за київським часом на стадіоні Ахмад бін Алі (Аль-Раяне). Збірна Бельгії, як заведено, входить до фаворитів на перемогу на турнірі, проте, як завжди, їм трохи чогось не вистачає. Збірна Канади вперше за довгі роки зіграє на чемпіонаті світу, куди пробилися дуже впевнено.

На чемпіонаті світу збірна Бельгії посіла третє місце, вигравши в бронзовому матчі збірну Англії. Національна команда Канада востаннє на мундіалі грала в 1986 році, а зараз це лише друга участь в історії. Тож командам є що доводити та показувати.

Коефіцієнт та ставки на матч першого туру ЧС-2022 Бельгія - Канада 23 листопада

Збірні Бельгії та Канади грають у групі F разом із Хорватією та Марокко. Бельгійській команді потрібно починати з перемоги, інакше далі важко вийти в плей-офф, а представнику Північної Америки набрати очки, щоб вдало дебютувати на мундіалі в Катарі.

Очевидно, що букмекери бачать бельгійців як фаворита, проте нічия виглядає досить непоганим варіантом.

Прогноз букмекерів на матч Бельгія - Канада:

  • Перемога Бельгії: 1,55
  • Нічия: 4,4
  • Перемога Канади: 6,4

Букмекери та експерти очікують від матчу великої кількості голів. Якщо вас цікавлять ставки, то коефіцієнт на тотал більше 2,5 дорівнює 1,75, а на менше 2,7 - 2,2. Гол бельгійців букмекери оцінили коефіцієнтом 1,12, а Канади – 1,6. Коефіцієнт те що, що заб'ють обидві команди – 1,81.

Статистика протистояння між Бельгією та Канадою

Бельгія та Канада у своїй історії ніколи не зустрічалася на міжнародному рівні, включаючи товариські зустрічі. Тож майбутній матч стане першим для команд.

Зазначимо, що у другому турі групового етапу чемпіонату світу збірна Бельгії зіграє з Марокко, а Канада – з Хорватією. Обидва матчі відбудуться 27 листопада.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK