Аргентина - Мексика 2:0: огляд матчу і результат гри 26.11.2022

Один із фаворитів турніру розпочав шлях реабілітації після провального старту, здолавши Мексику.
2022 г., 26 листопада, 22:59
Аргентина перемогла Мексику / Getty Images
Аргентина перемогла Мексику / Getty Images

У суботу, 26 листопада, збірна Аргентини у матчі другого туру групового етапу чемпіонату світу-2022 у Катарі зустрічалася з Мексикою.

Команда Ліонеля Скалоні після сенсаційної поразки від Саудівської Аравії на старті турніру повернулася на переможний шлях, обігравши мексиканців з рахунком 2:0.

У першому таймі збірна Аргентини вдвічі більше володіла м'ячем, але нічого конструктивного зі своєї переваги створити не змогла. У другій половині зустрічі південноамериканці почали діяти гостріше, а героєм поєдинку став лідер збірної Ліонель Мессі. На 64-й хвилині зустрічі капітан аргентинської національної команди відзначився майстерним результативним ударом із-за меж штрафного майданчика, а під кінець зустрічі записав на свій рахунок гольовий пас на Енцо Фернандеса, який вийшов на заміну.

Джерело: Getty Images

Нагадаємо, що у другому матчі групи збірна Польщі з аналогічним рахунком обіграла Саудівську Аравію - 2:0.

Після двох турів Польща з чотирма балами лідирує у квартеті С. Аргентина та Саудівська Аравія йдуть слідом, маючи у своєму активі по три очки. Замикає групу Мексика з одним пунктом.

У заключному турі групового раунду поляки зіграють із аргентинцями, а аравійці зустрінуться з мексиканцями. Обидва поєдинки відбудуться 30 листопада і розпочнуться паралельно о 21:00 за київським часом.

Статистика матчу Аргентина - Мексика 2-го туру ЧС-2022

Аргентина - Мексика 2:0

Голи: Мессі, 64, Фернандес, 87

Володіння м'ячем: 58% - 42%

Удари (у площину): 6(3) - 4(1)

Атаки: 114 - 93

Аргентина: Еміліано Мартінес - Акунья, Лісандро Мартінес, Отаменді, Монтьєль (Моліна, 63) - Макаллістер (Паласіос, 69), Родрігес (Фернандес, 57), де Пауль, ді Марія (Ромеро, 69) - Лаутаро Мартінес (Хуліан Альварес, 63), Мессі

Мексика: Очоа - Гальярдо, Морено, Монтес, Араухо, Кевін Альварес (Хіменес, 66) - Чавес, Гвардадо (Гутьєррес, 41), Еррера - Вега (Антуна, 66), Лосано (Альварадо, 73)

Попередження: Монтьєль, 43 - Араухо, 22, Гутьєррес, 50, Еррера, 66, Альварадо, 90.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK