Бельгія - Марокко: онлайн-трансляція матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Бельгії та Марокко.
2022 г., 27 листопада, 14:50

У неділю, 27 листопада, в рамках другого туру групового етапу чемпіонату світу зіграють команди з групи F.

Збірні Бельгії та Марокко вийдуть на поле, щоб виявити найсильнішого.

У першому турі збірна Бельгії здобула мінімальну перемогу над Канадою. У свою чергу Марокко зуміло чинити опір, зігравши внічию з Хорватією - 0:0. Майбутній поєдинок чудовий шанс для команд покращити шанси на потрапляння до плей-офф.

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Бельгія - Марокко

Трансляція матчу ЧС-2022 між Бельгією та Марокко стане доступною у цій новині 27 листопада і почати дивитися її онлайн можна з 15:00 по Києву.

Бельгійська команда у грі з Канадою могла пропустити першу, проте гравець канадської збірної не реалізував пенальті. Під перерву відзначився Батшуайї, що допомогло команді здобути перемогу.

Збірна Марокко гідно проявила себе з Хорватією, хоч виступала андердогом. Команди так і не змогли забити, маючи кілька моментів.

Онлайн трансляція матчу проходитиме на платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Нагадаємо, що збірні Канади та Хорватії, які також у цій групі, свій матч проведуть сьогодні. Початок зустрічі о 18:00 за Києвом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK